• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

5

تغییرات ۶ روزه بازار ارز/ دلار در کانال ۲۲ هزار تومان ماند

  • کد خبر : 15749
  • 07 خرداد 1400 - 18:25
تغییرات ۶ روزه بازار ارز/ دلار در کانال ۲۲ هزار تومان ماند

بازار ارز در هفته‌ای که گذشت دستخوش تغییراتی بود؛ هر چند در مجموع شاخص ارزی در کانال بیست و دو هزار تومانی باقی ماند.

به گزارش خبرنگار ایبِنا؛ بررسی شش روز فعالیت بازار ارز در نخستین هفته خردادماه نشان می دهد، نرخ خرید و فروش دلار آمریکا و یورو با افزایش مواجه شده است. 

به گونه ای که هر اسکناس دلار آمریکا در آخرین روز هفته به قیمت ۲۲۶۵۲ تومان به متقاضی دریافت ارز فروخته شد که نسبت به اولین روز هفته، ۳۰۷ تومان افزایش نرخ داشته است. هرچند بهای دلار آمریکا نسبت به حدود یک ماه قبل یعنی اول اردیبهشت ماه سال جاری، بیش از ۷۰۰ تومان ارزان تر است.

همچنین بر اساس این گزارش، یورو دیگر ارز پُرطرفدار بازار در طول هفته ای که گذشت با افزایش ۳۴۳ تومانی نسبت به روز شنبه، به نرخ ۲۷۷۲۴ تومان در پایان هفته، به متقاضی دریافت یورو فروخته شد.

طی ماه های گذشته با تدابیر بانک مرکزی و کنترل بازار از طریق تامین نیازهای واقعی ارزی، سوداگری و حباب نرخ ارز به پایین ترین میزان رسیده است. خروج بسیاری از فعالیت های مخرب در بازار ارز و ایجاد حباب های قیمتی به منظور سودجویی؛ رفتاری بود که در مقاطعی بازار ارز را دچار چالش های جدی کرده و توان و انرژی زیادی از بانک مرکزی به عنوان سیاست گذار این بازار گرفته است.

در ماه های اخیر از طریق اقدامات مناسب و حرکات درست بانک مرکزی، بسیاری از رفتارهای غیرحرفه ای و تخریب کننده در بازار ارز متوقف و به حاشیه رانده شده است. در عین حال، نرخ ارز در مقاطعی پس از طی یک دوره افت، متوقف شده است. اما برآینده کلی این بازار در ماه های اخیر و بررسی مسیر حرکتی نشان می دهد که روند تخلیه حباب ارزی و واقعی شدن نرخ ارز در حال طی شدن است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=15749

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.