• امروز : یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

سقف وام بانک‌ قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت حضور شرکت‌های گروه مالی گردشگری در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی تأمین مالی ۳۶۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به ارزش بیش از ۱۶۵ همت فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح عرضه خودروهای برقی وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی وارداتی» فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی توسعه سواد دیجیتال و هوش مصنوعی در سازمان‌های بیمه امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین در سال گذشته مبلغ ۴۶۵ میلیون یورو از مطالبات ارزی و ۶۱۸ هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانک وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یک فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبکه بانکی است بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح شرکت ساوانا که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است شورای سیاست گذاری اطلاع رسانی صنعت بیمه راه اندازی خواهد شد با هدف تقویت هویت‌سازمانی صورت گرفت؛ رونمایی از کارت نقدی جدید بانک آینده

1

نوآوری در تولید؛ رکن اصلی هوشمندسازی

  • کد خبر : 64746
  • 27 بهمن 1401 - 11:32
نوآوری در تولید؛ رکن اصلی هوشمندسازی

دومین نشست هوشمندسازی و توسعه فناوری‌های نوین در شرکت ملی صنایع مس با حضور معاون طرح و برنامه و بودجه، مدیران تحقیق و توسعه، فاوا، اتوماسیون صنعتی، نوآوری مجتمع‌های تولیدی و مدیر تحقیقات و فناوری و ساخت برگزار شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از مس پرس، در این نشست دکتر شایسته معاون طرح و برنامه و بودجه اهداف و مزایای هوشمندسازی و ارتقاء فناوریها را به مدیران مربوطه یادآورشده و افزود: «تولید بهینه و پایدار، سهولت و ایمنی بالاتر و تولید مس سبز همگام با مسائل زیست محیطی از مهمترین مزایای هوشمندسازی معدن و بخش تولید است».
همچنین ایشان تاکید کرد: رسیدن به هم‌سطحی و به روزآوری فناوری‌ها در مجتمع‌های تولیدی سه گانه و معادن کوچک مقیاس ضروری است.
در این جلسه طرح‌ها و پروژه‌های هوشمندسازی اولویت‌دار شرکت ملی مس و مصادیق آن در مجتمع‌های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و اعضا نظرات خود را در این خصوص ارائه کردند.
در پایان، برنامه‌های عملیاتی و ساز و کار شرکت برای حرکت در مسیر ره نگاشت هوشمندسازی شرکت ملی صنایع مس و طرح تحول دیجیتال مورد بررسی قرار گرفت و پس از جمع بندی نظرات، تشکیل و راه‌اندازی کمیته‌های تخصصی برای اجرایی سازی هوشمندسازی در محورهای ۸ گانه مصوب شد. 
همچنین موضوع “امنیت سایبری” با حضور برخی مدعوین و اعضای هیئت علمی مرتبط برگزار شد. در این جلسه گزارشی از وضعیت موجود امنیت سیستمها توسط مدیران مربوطه ارائه شد و اعضای حاضر به بررسی چالش‌ها و مسائل امنیت سایبری پرداختند. دکتر شایسته لازمه حرکت در مسیر استراتژی‌های جدید شرکت و هوشمندسازی را حصول اطمینان از امن بودن بسترها، سیستم‌ها و شبکه های ارتباطی شرکت عنوان کرد.
در انتهای این بخش از جلسه، سیاست‌های سایر شرکتها و کشورها در حوزه هوشمندسازی مورد بررسی واقع شد و استراتژی‌های شرکت ملی صنایع مس در این راستا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://rooydadkhabar.ir/?p=64746

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.