• امروز : جمعه - ۱۵ اسفند - ۱۳۹۹
0

iOS 14 حتی پس از حذف اپلیکیشن‌، داده‌های آن را نگهداری می‌کند

  • کد خبر : 9191
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
iOS 14 حتی پس از حذف اپلیکیشن‌، داده‌های آن را نگهداری می‌کند

کاربری به‌تازگی پستی طولانی در شبکه‌ی اجتماعی ردیت منتشر کرده است تا توضیح بدهد که iOS 14 چگونه ممکن است داده‌های کاربری را از حتی پس از حذف اپلیکیشن‌ها، نگه‌داری کند. او در پست خود مثالی با محوریت ۹gag ارائه داد؛ اما ظاهرا این نوع رفتار به ۹gag محدود نیست.

براساس گزارش GSMArena، کاربر ردیت متوجه شد داده‌های کاربران در iOS 14 روی کی‌چین‌های (Keychain) محلی ذخیره می‌شوند و زمانی‌که اپلیکیشن را مجددا نصب کنید، دوباره مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاربر ردیت پس از حذف و نصب دوباره‌ی اپلیکیشن ۹gag متوجه این موضوع شد. او می‌گوید پس از نصب مجدد ۹gag، مستقیما در حساب کاربری خود لاگین شده و نیازی نبوده است که نام کاربری و رمز عبور را وارد کند. 

ظاهرا حتی درصورتی‌که حساب خود را با iCloud Keychain همگام‌سازی نکنید، داده‌ها همچنان باقی می‌مانند و تنها راه برای خلاص شدن از این موضوع، این است که گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. البته بعدا که فایل بکاپ را ریستور کردید، داده‌ها مجددا ازطریق iCloud Keychain قابل ‌انتقال به گوشی شما هستند. کاربر ردیت این قابلیت سیستم‌عامل موبایل اپل را به‌ نوعی سوپرکوکی تشبیه کرد که امکان فرار کردن از آن وجود ندارد. 

البته این موضوع بدین معنی نیست که داده‌های نگه‌داری‌شده روی دستگاه برای هدف ‌قرار‌ دادن کاربر با تبلیغات استفاده می‌شوند. در هر صورت آنچه کاربر ردیت اعلام کرد، از لحاظ حریم خصوصی نگران‌کننده است و امیدواریم اپل گزینه‌ای برای پاک‌سازی کامل داده‌های کاربران ارائه بدهد. 

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=9191

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.