• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

6

تاکید وزارت کشور بر اعمال هوشمند جریمه وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

  • کد خبر : 85666
  • 29 بهمن 1402 - 20:14
تاکید وزارت کشور بر اعمال هوشمند جریمه وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

معاون عمران، توسعه شهری و روستایی وزیر کشور در نامه ای به رئیس پلیس راهور فراجا، خواستار اعمال هوشمند جریمه وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث و تخصیص کد تخلف در فهرست جرایم رانندگی شد.

 

معاون عمران، توسعه شهری و روستایی وزیر کشور در نامه ای به رئیس پلیس راهور فراجا، خواستار اعمال هوشمند جریمه وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث و تخصیص کد تخلف در فهرست جرایم رانندگی شد.

 

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی، در نامه مهدی جمالی‌نژاد؛ معاون عمران، توسعه شهری و امور روستایی وزیر کشوربه سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینی، با اشاره تکالیف قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث رانندگی مصوب ۱۳۹۵  تاکید شده که بر اساس ماده ۴۲ این قانون، شناسایی و اعمال جریمه وسایل نقلیه فاقد پوشش بیمه‌نامه به فرماندهی کل انتظامی سپرده شده و در جدول جرایم رانندگی پیش بینی شده است.

این نامه می افزاید: از سوی دیگر، با عنایت به گسترش سامانه‌های هوشمند ثبت تردد و تخلف در سطح معابر کشور و توجه پلیس راهور به افزایش زمینه‌های کاربرد این سامانه‌ها در کنترل ترافیک و تخلفات رانندگی، قطعاً تخصیص کد تخلف مذکور به‌ سامانه‌های هوشمند برای ثبت تخلف مکانیزه و کاهش تخلفات در این حوزه موثر خواهد بود.

صندوق تامین خسارت های بدنی از سال گذشته تاکنون به طور مستمر بر لزوم اجرای ماده ۴۲ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مبنی بر ممنوعیت حرکت وسایل نقلیه موتوری زمینی بدون داشتن بیمه‌نامه موضوع این قانون تاکید داشته است.

مطابق این ماده قانونی، کلیه دارندگان وسایل مزبور مکلفند سند حاکی از انعقاد قرارداد بیمه را هنگام رانندگی همراه داشته باشند و در صورت درخواست ماموران راهنمایی و رانندگی و یا پلیس‌راه ارائه کنند. ماموران راهنمایی و رانندگی و پلیس راه موظفند از طرق مقتضی مانند دوربین‌های نظارت ترافیکی ضمن شناسایی وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه نسبت به اعمال جریمه‌های مربوط اقدام کنند. همچنین ماموران راهنمایی و رانندگی و پلیس راه موظفند در صورت احراز فقدان بیمه‌نامه، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه موضوع این قانون را تا هنگام ارائه بیمه‌نامه مربوط در محل مطمئنی متوقف کنند. آیین‌نامه مربوط به نحوه توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث ظرف مدت سه‌ماه پس از تصویب این قانون توسط وزارت کشور با همکاری وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و دادگستری و بیمه مرکزی تهیه‌ می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.در تبصره این ماده، نیروی انتظامی مکلف است هر شش‌ماه یک‌بار گزارش اجرای این ماده را به دادستانی کل کشور، بیمه مرکزی و کمیسیون‌های قضائی و حقوقی، اقتصادی، اجتماعی و امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارسال کند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=85666

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.