• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

4

بهره‌برداری از طرح ارتقای هتلینگ ۵۰ تخت بیمارستان خاتم‌الانبیای گنبدکاووس و آغاز عملیات احداث پلی‌کلینیک تخصصی

  • کد خبر : 82433
  • 30 آذر 1402 - 10:27
بهره‌برداری از طرح ارتقای هتلینگ ۵۰ تخت بیمارستان خاتم‌الانبیای گنبدکاووس و آغاز عملیات احداث پلی‌کلینیک تخصصی

همزمان با سفر استانی رئیس‌جمهور و اعضای هیئت‌دولت به استان گلستان و با حضور مدیرعامل و تعدادی از معاونان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی در این استان، امروز – پنجشنبه سی دی ماه – ضمن آغاز بهره‌برداری از طرح ارتقای هتلینگ ۵۰ تخت بیمارستان خاتم‌الانبیای گنبدکاووس شامل نوسازی ساختمان و ارتقای تجهیزات، کلنگ آغاز عملیات احداث پلی‌کلینیک تخصصی تأمین‌اجتماعی این شهر نیز در محوطه این بیمارستان به زمین زده می‌شود.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی در پنجاهمین سفر استانی خود شامگاه چهارشنبه ۲۹ آذر ماه به همراه احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها؛ مهدی اسلامی معاون درمان و نیز هادی قیومی مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات این سازمان برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی چند پروژه عمرانی و نیز بازدید میدانی از شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران استان گلستان، وارد این استان شد. علاوه بر بهره‌برداری از طرح ارتقای هتلینگ ۵۰ تخت بیمارستان خاتم‌الانبیای گنبدکاووس وآغاز عملیات احداث پلی‌کلینیک تخصصی تأمین‌اجتماعی این شهر در محوطه این بیمارستان، بازدید از شعب تأمین اجتماعی در شهرهای مختلف استان به همراه بازدید از پروژه ساخت پلی‌کلینیک تخصصی علی‌آباد کتول و درمانگاه تخصصی شهدای آزادشهر از دیگر برنامه‌های سفر مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در  استان گلستان اعلام شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در آغاز این سفر، توسعه ظرفیت‌های ارائه انواع خدمات به‌ویژه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران را از مهم‌ترین اولویت‌های راهبردی این سازمان توصیف کرد و گفت: در دولت سیزدهم اعتبار اختصاص‌یافته به توسعه مراکز درمانی ملکی تأمین‌اجتماعی از ۴۵۰۰ میلیارد تومان در سال اول فعالیت این دولت، به بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.
وی افزود: رویکرد ما در سازمان تأمین‌اجتماعی توسعه خدمت به ویژه در بخش درمان با اولویت مناطق کمتر برخوردار است. بالغ بر ۲۰ مرکز درمانی تأمین‌اجتماعی در دو سال گذشته در نقاط محروم در کشورمان به بهره‌برداری رسیده و همچنین بالغ بر ۲۰۰ پروژه مختلف درمانی در مراحل مختلف از طراحی تا اجرا و بهره‌برداری داریم که با راه‌اندازی آنها ظرفیت‌های خدمت‌رسانی ما در بخش درمان تقویت خواهد شد.
براساس این گزارش، در استان گلستان تعداد بیمه‌شدگان اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی بیش از ۲۸۰ هزار نفر و تعداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی نیز بیش از ۷۰ هزار نفر است که با احتساب افراد تحت تکفل آنان، تعداد افراد بهره‌مند از خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی در این استان بالغ بر ۸۵۰ هزار نفر است و در مجموع بالغ بر ۴۱ درصد جعیت استان تحت پوشش خدمات متنوع سازمان تأمین‌‎اجتماعی هستند.
امکانات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان گلستان در بخش درمان مستقیم شامل دو بیمارستان و ۹ درمانگاه است که با همراهی و همکاری بالغ بر ۱۵۱۷ مرکز طرف قرارداد اعم از مراکز کلینیکی و پاراکلینیکی سالانه پذیرای بیش از ۱۱٫۵ میلیون بار مراجعه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی هستند.
سازمان تأمین‌اجتماعی در استان گلستان که استانی به وسعت ۲۰ هزار کیلومتر مربع و و جمعیتی حدود ۲ میلیون نفر و دارای ۳۴۸ کیلومتر مرز خاکی و ۹۰ کیلومتر مرز آبی با کشور ترکمنستان است، برای ارائه خدمات بیمه‌ای به کارفرمایان، بیمه‌شدگان و بازنشستگان استان  ۱۶ شعبه دائم، به‌همراه ۳ شعبه اقماری و ۸ کارگزاری در اختیار دارد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی هم‌اکنون نزدیک به ۵۰۰ شعبه بیمه‌ای و ۴۰۳ بیمارستان و مرکز درمانی در استان‌های مختلف‌، برای ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارآفرینان دارد و سفرهای استانی مدیرعامل این سازمان به استان‌های مختلف در راستای رویکرد دولت سیزدهم در زمینه حضور بلاواسطه در میان مردم و بررسی مسائل و مشکلات مردم از نزدیک و با هدف ارزیابی‌ مستقیم از ظرفیت‌ها و امکانات و موانع خدمت‌رسانی، بررسی و اطلاع دقیق و بهنگام از مسائل و مشکلات و تلاش برای رفع برخی نواقص احتمالی انجام می‌شود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=82433

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.