• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

قدردانی از حمایت های بانک شهر برای کمک به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی دکتر احمدی: ظرفیت های بانک شهر می تواند به تسریع طرح های گردشگری کمک کند انعقاد دو تفاهمنامه راهبردی میان بانک ملت و گروه مپنا/ توسعه و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر و شبکه شارژ خودروهای برقی در دستور کار قرار گرفت امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک ملی ایران و سازمان زندان‌ها نرخ حق الوکاله بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴ تعیین شد سیصد و دوازدهمین شماره مجله «سفیر» منتشر شد افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای موسسه اعتباری ملل «تسویه‌یار» بانک صادرات ایران رونمایی شد/ محسن سیفی: ارتباط بانک صادرات ایران با بازار سرمایه عمق و سرعت بیشتری می‌یابد پرداخت بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال سهم‌الشرکه به واحدهای نهضت ملی هرمزگان دیدار مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با خانواده شهید حاج محمدیان ایران صدای ایران را بیمه کرد ؛ بیمه نامه ۵۰ میلیارد ریالی برای حنجره سالار عقیلی

2

تفاهم برای پایداری برق و تولید فولاد

  • کد خبر : 78543
  • 21 مهر 1402 - 13:30
تفاهم برای پایداری برق و تولید فولاد

شرکت فولاد خوزستان، توانست نظر صندوق توسعه ملی را برای مشارکت و سرمایه گذاری در زمینه ساخت نیروگاه برق جلب کند و قرار شده است از کل حجم سرمایه‌گذاری مورد نیاز این نیروگاه که ۲۹۸ میلیون یورو است، ۱۸۰ میلیون یوروی آن توسط صندوق توسعه ملی در قالب اعطای تسهیلات و سهم از درآمد به پروژه تزریق شود.

این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که صندوق توسعه ملی به راحتی وارد مشارکت و سرمایه گذاری با شرکت ها نمی شود به ویژه آنکه به گفته مسئولان صندوق، در بحث نیروگاهی معوقات سنگینی ایجاد شده و سیاست صندوق این است که با شرکت ها و صنایعی سرمایه گذاری کند که از پایداری روند تولید و ارزآوری آنها اطمینان دارند و امکان رفع تعهدات ارزی خود را داشته باشند.

موافقت صندوق توسعه ملی با مشارکت و سرمایه گذاری در احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۲۰ مگاواتی شرکت فولاد خوزستان نشان می دهد مدیران این شرکت توانسته اند با مدیریت مناسب منابع و استفاده از ظرفیت های بالقوه و بالفعل موجود و تثبیت حضور پررنگ در بازار رقابت فولاد، روند پایدار و با ثباتی را بر شرکت حاکم کنند و همین موضوع نیز مورد توجه مسئولان صندوق توسعه ملی که قواعد سخت گیرانه ای در اعطای تسهیلات و یا مشارکت در پروژه ها دارد، قرار گیرد و حالا با این تفاهم، زمینه احداث این نیروگاه و تامین برق پایدار شرکت و پیشگیری از اختلال در روند فعالیت های تولیدی و توسعه ای آن به طور قطعی فراهم آمده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=78543

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.