• امروز : دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

تجلیل از واحدهای برتر ستادی، استانی و شعب بانک توسعه تعاون سقف وام بانک‌ قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت حضور شرکت‌های گروه مالی گردشگری در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی تأمین مالی ۳۶۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن به ارزش بیش از ۱۶۵ همت فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح عرضه خودروهای برقی وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی وارداتی» فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی توسعه سواد دیجیتال و هوش مصنوعی در سازمان‌های بیمه امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین در سال گذشته مبلغ ۴۶۵ میلیون یورو از مطالبات ارزی و ۶۱۸ هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانک وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یک فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبکه بانکی است بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح شرکت ساوانا که توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است شورای سیاست گذاری اطلاع رسانی صنعت بیمه راه اندازی خواهد شد

1

مرادی: باید جلوی استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه ها گرفته شود

  • کد خبر : 6273
  • 14 دی 1399 - 11:49
مرادی: باید جلوی استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه ها گرفته شود

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه ها آلودگی هوا را تشدید کرده و باید جلوی آن گرفته شود.

احمد مرادی در گفت و گو با رویداد خبر با اشاره به دلایل آلودگی هوای کلانشهرها و ضرورت مدیریت این موضوع، بیان کرد: متاسفانه استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه ها یک کار آسیب پذیر و مخرب است. امروز دنیا در تامین سوخت نیروگاه های خود از این موضوع فاصله گرفته و به سمت بهره گیری از سیستم های نوین رفته است.

وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس گزارشات باتوجه به فرا رسیدن فصل سرما و افزایش مصرف گاز، وزارت نفت تحویل گاز به نیروگاه ها را کاهش داده و از آن ها خواسته به جای آن از گازوئیل یا سوخت های مایع نظیر مازوت استفاده کنند. این وضعیت آلودگی هوا را تشدید کرده و باید جلوی آن گرفته شود.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر باید یک راهکار اساسی برای کنترل آلودگی هوا پیدا کرد. تردد گسترده خودروها به ویژه خودروهای فرسوده و هم چنین تردد موتورسیکلت های دیزلی نقش اعظمی در گسترش این آلودگی دارند. امروز شرایط به یک بحران در کلانشهرها تبدیل شده است. سازمان محیط زیست و استانداری ها و شهرداری کلانشهرها باید مدیریت یکپارچه ای برای مهار این وضعیت داشته باشند.

وی در ادامه تاکید کرد: مجلس برای تصویب لایحه هوای پاک زمان زیادی گذاشت که امروز به یک قانون تبدیل شده است اما در بخش اجرا در برخی از جاها یا اجرایی نشده و یا به طور ناقص اجرا شده است و دولت اعتبار لازم برای اجرایی شدن آن را تخصیص نمی دهد. دستگاه های نظارتی نظیر سازمان بازرسی و دیوان محاسبات باید به این موضوع ورود کرده و دلیل تعلل دولت برای اجرایی شدن این قانون روشن گردد. اجرایی شدن این قانون می تواند بخش اعظمی از آلودگی ها را کاهش دهد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=6273

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.