• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

مابه‌التفاوت مطالبات داروخانه‌ها در طرح دارویار تا پایان آبان ماه تسویه شد

  • کد خبر : 59468
  • 12 آذر 1401 - 20:26
مابه‌التفاوت مطالبات داروخانه‌ها در طرح دارویار تا پایان آبان ماه تسویه شد

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر همراهی کامل و مؤثر این سازمان در اجرای طرح دارویار، اعلام کرد مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی تا پایان شهریور ماه به‌طور کامل تسویه و مابه‌التفاوت مطالبات داروخانه‌ها در طرح دارویار تا پایان آبان، پرداخت شد.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر مهدی اسلامی معاون درمان این سازمان در مورد پرداخت مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان گفت: پس از اجرای طرح دارویار و برمبنای یک تفاهم‌نامه بین سازمان‌های درگیر اجرای این طرح، مقرر شده مابه‌التفاوت قیمت ارز در مورد داروهای مشمول این طرح، از سوی سازمان برنامه و بودجه تأمین و در اختیار بیمه‌ها قرار گرفته و از طریق سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها پرداخت شود. به این ترتیب مطالبات داروخانه‌ها از سازمان تأمین‌اجتماعی در واقع دو بخش دارد، بخشی مربوط به مطالبات عادی داروخانه‌ها و بخشی نیز مربوط به مابه‌التفاوت قیمت دارو در اجرای طرح دارویار.

دکتر اسلامی افزود: کلیه مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی تا پایان شهریورماه تسویه شده و در چند روز اخیر نیز مابه‌التفاوت مطالبات مربوط به اجرای طرح دارویار تا پایان آبان ماه به شکل کامل تسویه و پرداخت شده است.

وی با تأکید براینکه برای پرداخت به‌موقع و کامل مطالبات و بهبود وضعیت نقدینگی داروخانه‌ها، باید تمام بندهای تفاهم‌نامه به‌صورت کامل اجرا شود، گفت: با وجود مشکلات نقدینگی که در سازمان تأمین‌اجتماعی وجود دارد، این سازمان خود را متعهد به همکاری کامل و مؤثر با طرح دارویار می‌داند و امیدواریم با تأمین و پرداخت بموقع تعهدات سازمان برنامه و بودجه، این طرح که از طرح‌های مهم دولت سیزدهم برای صیانت از مردم در بخش سلامت است و مجری اصلی آن نیز سازمان غذا و دارو است و سازمان‌های بیمه‌گر در آن نقش انتقال‌دهنده مبالغ مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز به داروخانه‌ها را برعهده دارند، با موفقیت کامل اجرا شود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=59468

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.