• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید + ویدئو افزایش تعداد نهادهای خدمات‌دهنده در بازار سرمایه ایران/ تعداد نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۶۷ نهاد رسید/ این گفت‌وگو را تصویری ببینید + ویدئو رشد ۶۰ درصدی ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری/ تعداد یونیت‌هلدرها به ۹ میلیون رسید/ ساختار صندوق‌های مبتنی بر ابزار مشتقه در کمیته تدوین مقررات تصویب شد/ ایجاد صندوق‌هایی که یونیت‌هایشان در بستر بلاک‌چین معامله می‌شود، در برنامه‌ سازمان بورس است پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن با هم افزایی و همراهی کارکنان بانک مسکن گلستان مسیر توسعه فناورانه بانک مسکن پیام تبریک مدیر عامل بانک سینا به مناسبت روز جمهوری اسلامی دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه ایران با معاون اول رئیس جمهور پرداخت بیش از ۵۲ هزار فقره تسهیلات بانک صادرات ایران به بازنشستگان کشوری به مناسبت عید سعید فطر پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت عید سعید فطر پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر سود عملیات واسطه‌گری پولی ونوین از ۱۷،۳۷۰ میلیارد تومان گذشت

12

استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت خطوط لوله انتقال فراورده

  • کد خبر : 55612
  • 11 مهر 1401 - 7:57
استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت خطوط لوله انتقال فراورده

رحیمی گفت: بهترین و بیشترین ظرفیت نسبت به عملیات و توان عملیاتی موجود، استفاده از خطوط نفت خام ۶۳ درصد و فرآورده‌های نفتی ۵۰ درصد است.

‌به گزارش خبرنگار مهر آمار و ارقام ارائه شده از سوی وزارت نفت نشان می‌دهد ایران ظرفیت تولید روزانه سه میلیون و ۳۸۳ هزار بشکه نفت در روز را دارد؛ ظرفیتی بیش از قبل از تحریم‌ها. البته کارشنان این حوزه بر این باورند که ایران ظرفیتی بیش از ۳ میلیون بشکه در روز را دارد و ظرفیتی برای تولید روزانه ۵ میلیون بشکه نفت در روز وجود دارد. اما سوال اینجاست با بالا رفتن تولید نفت خام امکان انتقال آن وجود دارد؟ آیا زیر ساخت‌های لازم برای این مساله در نظر گرفته شده است؟ ارسلان رحیمی، مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در پاسخ به این سوال به خبرنگار مهر می‌گوید: متأسفانه بسیاری از خطوط لوله ما تمامی ظرفیتشان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. بهترین و بیشترین ظرفیت نسبت به عملیات و توان عملیاتی موجود، استفاده از خطوط نفت خام ۶۳ درصد و فرآورده‌های نفتی ۵۰ درصد است.

وی ادامه داد: ما در روز می‌توانیم سه میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه فرآورده انتقال دهیم در حالی که یک میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز فرآرده های نفتی در حال انتقال هستند. به عبارتی تنها ۵۰ درصد ظرفیت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورتی که لازم باشد این ظرفیت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و رفع نیاز می‌کند.

مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تاکید کرد: خوشبختانه برای پالایشگاه‌ها نیز اکنون طرح به این شکل است که پالایشگاه شهید سلیمانی در کنار پالایشگاه بندر عباس در حال احداث است و یک پالایشگاه که در سواحل مکران در حال ساخت است که با پالایشگاه شهید سلیمانی که در مجاورت پالایشگاه بندر عباس قرار دارد هر دو از خط سی اینچ پالایشگاه بندر عباس استفاده کرده و از این ظرفیت یک میلیون بشکه‌ای که ۳۰۰ هزار بشکه آن مخصوص پالایشگاه بندر عباس است ۷۰۰ هزار ظرفیت دیگر وجود دارد.

وی در ادامه افزود: به عبارتی پالایشگاه مکران هم می‌تواند از این خطوط لوله استفاده کند؛ ۳۰۰ هزار بشکه به سمت بندر عباس می‌رود. ۷۰۰ هزار بشکه دیگر ظرفیت برای شهید سلیمانی و پالایشگاه در حال احداث مکران وجود دارد. به همین دلیل اکنون نباید نگران این مساله ب.ود که پالایشگاهی که ساخته می‌شود از نظر خطوط انتقال نفت خام دچار مشکل می‌شود. زیرا زیر ساخت‌های لازم برای انتقال این میزان از نفت خام و فرآورده‌های آن وجود دارد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=55612

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.