• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

4

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در نمایشگاه INOTEX حضور می‌یابد

  • کد خبر : 44701
  • 17 اردیبهشت 1401 - 15:37
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در نمایشگاه INOTEX حضور می‌یابد

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با هدف معرفی خدمات و محصولات خود به شرکت‌های دانش‌بنیان در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) حضور پیدا می‌کند.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، اخیراً بانک مرکزی سقف تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی از سوی بانک‌های قرض‌الحسنه کشور را افزایش داد؛ به‌طوری که امکان دریافت تسهیلات از این بانک‌ها برای اشخاص حقیقی تا ۲۰۰ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی تا ۵۰۰ میلیون تومان فراهم شد. بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز در همین راستا و تحقق شعار سال، برای معرفی بیشتر محصولات و خدمات خود به شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه INOTEX شرکت می‌کند.
این بانک آخرین خدمات خود در حوزه بانکداری نوین و دیجیتالی و همچنین محصولات و خدمات قابل ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان را در این نمایشگاه معرفی خواهد کرد. شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند خدمات مختلف بانک از جمله افتتاح حساب با همراه‌بانک و ارسال کارت هدیه آنلاین را در این نمایشگاه دریافت کنند و با خدمات و محصولات بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور بیش از پیش آشنا شوند.
یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. بانک قرض الحسنه مهر ایران در سالن ۵، غرفه ۵۰۸ میزبان بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان خواهد بود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=44701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.