• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

3

مرادی: بودجه باید از شفافیت لازم جهت نظارت بر توزیع آن برخوردار باشد

  • کد خبر : 4121
  • 21 آذر 1399 - 1:23
مرادی: بودجه باید از شفافیت لازم جهت نظارت بر توزیع آن برخوردار باشد

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که توجه به کاهش تنگنای معیشتی مردم و شفافیت جهت نظارت عملکردی دو مولفه مهمی است که باید در بودجه نویسی مد نظر قرار گیرد.

احمد مرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، بیان کرد: یکی از موضوعات مهمی که در تنظیم لایحه بودجه مورد انتظار مردم و نمایندگان می باشد، بحث شفافیت بوده و باید در همه ابعاد بودجه به این مسئله کلیدی توجه شود تا همه دستگاه های نظارتی بتوانند بر بودجه نظارت داشته باشند. شفافیت در بودجه شرکت های دولتی نیز یکی از موارد مهم در تنظیم بودجه در مجلس است.

وی در ادامه تاکید کرد: از دیگر مواردی که در تنظیم بودجه باید مورد توجه قرار گیرد، توجه به طبقه محروم جامعه می باشد. بودجه باید به نحوی نوشته شود که در طول یک سال بتواند بخش اعظمی از مشکلات معیشتی مردم را پوشش دهد. بودجه ای که دولت در طول سال های گذشته به مجلس ارائه کرده نیز دارای مشکلاتی در تبصره ها بوده است که در مجلس اصلاح شده است.

نماینده مردم بندر عباس در مجلس تصریح کرد: دولت باید از تجربه های سال های گذشته در بودجه نویسی استفاده کند. مجلس نیز باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا بودجه ای که مصوب می شود قابلیت اجرایی داشته و در حقیقت عملیاتی باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: در طول این سال ها شاهد بودیم که عمدتا بودجه حداکثر بین ۳۰ تا ۵۰ درصد محقق شده است و کسری ۵۰ درصدی فشار خود را بر مردم وارد کرده است. نگاه غیر واقعی به درآمدها باعث می شود تا بودجه از عملیاتی بودن فاصله بگیرد. این موارد باید در تنظیم بودجه مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=4121

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.