• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

2

بانک توسعه تعاون در هفتمین نمایشگاه تراکنش حضور خواهد یافت

  • کد خبر : 33633
  • 06 دی 1400 - 17:14
بانک توسعه تعاون در هفتمین نمایشگاه تراکنش حضور خواهد یافت

بانک توسعه تعاون در هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران طی روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه حضور خواهد یافت.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، بانک توسعه تعاون در رویداد فناورانه هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران با برپایی غرفه حضور دارد و مدیران ارشد بانک، مدیران و کارشناسان حوزه های تخصصی و فناوری بانک ، ضمن اشتراک تجربیات همکاری و تعامل گسترده ای با خبرگان حوزه فناوری و تراکنش خواهند داشت.

لازم به ذکر است درجشنواره چهره های ماندگار نمایشگاه تراکنش که در میان هیات داوران، تعدادی از مدیران عامل بانکها، برخی روسا و اعضای هیات مدیره نظام بانکی و مدیران ارشد مرکز فابا نیز حضور دارند حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از اعضای هیات داوران حضور دارد.
هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران طی روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه سال جاری با حضور بیش از ۱۲۰ نفر از مقامات و مدیران ارشد اقتصادی و بانکی کشور و با سخنرانی وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس کل بانک مرکزی و با حضور گسترده اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری کشور در هتل لاله و مرکز آفرینش های کانون در خیابان فاطمی و خیابان حجاب تهران برگزار می شود.
علاوه بر بخش نمایشگاهی بیش از صد نفر از مدیران و اعضای هیات مدیره و اعضای هیات عامل بانکها در قالب دوره تخصصی بانکداری نوین حضور دارند، ۵۰ محصول جدید در این نمایشگاه معرفی می گردد و بیش از ۱۰۰ تیم استارتاپی به معرفی خود می پردازند و حدود صد نفر از مدیران و متخصصان پیامون موضوعاتی از قبیل هوش مصنوعی، استانداردهای بانکی، چالش های امنیتی صنایع مالی، رمز ارزها، تحول دیجیتال، بانکداری باز و سایر مباحث تخصصی سخنرانی می کنند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=33633

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.