• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

2

بسیج؛ پشتوانه ای برای دفاع از انقلاب اسلامی در تمامی دوران ها است

  • کد خبر : 30725
  • 03 آذر 1400 - 15:54
بسیج؛ پشتوانه ای برای دفاع از انقلاب اسلامی در تمامی دوران ها است

مراسم گرامیداشت هفته بسیج مستضعفان با حضورمدیرعامل بانک سینا، معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، رئیس مرکزمقاومت بسیج و مدیر ارتباطات مردمی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، فرمانده حوزه بسیج شهدای گمنام و جمعی از معاونین و مدیران بانک برگزار شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک سینا، معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در این مراسم ضمن تبریک ایام تجلیل از مقام بسیج و گرامیداشت دلاوریهای بسیجیان مخلص انقلاب اظهار داشت: حضرت امام(ره) خود را با افتخار بسیجی نامیدند و در مدح بسیج و بسیجی با بهترین واژه، از بسیجی به عنوان لشکر مخلص خدا یاد کردند.
سردار سنایی راد در همین خصوص افزود: بعد از تسخیر لانه جاسوسی در روز ۱۳ آبان، امام راحل در روز ۵ آذر فرمان تشکیل سازمان بسیج را صادر کردند تا پشتوانه ای برای دفاع در برابر تهدیدات بزرگ علیه انقلاب اسلامی ایران در همه دوره ها باشد. امام بر این باور بود که بسیج مزرعه ای بدون حصار است و هرکس که غیرتی برای دفاع از میهن دارد، می تواند یک بسیجی مخلص باشد.
وی گفت: امام راحل، بسیج را یک فرهنگ و تفکر عنوان می کردند و معتقد بودند: بسیجی یعنی مرد عمل و اگر این فرهنگ و تفکر بر کشور طنین انداز شود، چشم طمع بیگانگان از میهن دور خواهد شد. بسیج و روحیه بسیجی، ترکیبی از ایمان عمیق به خداوند متعال، دغدغه داشتن، آمادگی برای حضور در میدان عمل و گذشتن از خود و خواسته های خود برای تحقق اهداف متعالی انقلاب اسلامی و خدمت به مردم ایران تا رسیدن به هدف بلند و عالی است.
سردار سنایی راد با تأکید بر اینکه امروز شاهد به ثمر نشستن شجره طیبه بسیج در سایر بلاد اسلامی هستیم، گفت: در سال‌های گذشته هرگاه ضرورت ملی پیشِ‌روی ملت ایران و مسئولان نظام جمهوری اسلامی بوده باز هم بسیج توانسته نسخه بی‌بدیل عمل راهبردی و وسیعی را سرلوحه کار خود قرار دهد و وارد میدان شود و امروز هم مردم بسیجی ما همچنان پیرو امام و انقلاب هستند.
سردارسنایی راد با اشاره به صفات شجاعت و تدبیر بسیجی، از سردار شهید سلیمانی با نام مرد عمل و شخصیتی با تدبیر یاد کرد که چهار دهه عمر خود را برای اهداف انقلاب اسلامی و مردم صرف نمود و در نهایت به آرزویش که شهادت بود، رسید.
در ادامه مراسم کمرروستا رئیس مرکز مقاومت بسیج بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با تقدیر از روحیه بسیجی حاکم بر فضا و محیط بانک سینا گفت: بانک سینا که با روحیه بسیجی اداره می شود و در بزنگاه ها به ویژه در حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه، وارد می شود ناشی از طرز تفکر مدیریت مجموعه به ویژه دکتر ایمانی است که همواره فرهنگ بسیجی را سرلوحه کار قرار داده اند.
وی با اشاره به سخنان امام راحل(ره) در باب فرهنگ بسیج گفت: بسیجی درکار آباد کردن دنیا است اما اهل دنیا نیست، اهل جذب است اما اهل تسامح نیست، ریا کار نیست، پاسدار امور انقلاب است اما سیاسی و جناحی نیست، مجاهد و متعبد است اما خرافی نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود وجه مشترک بنیاد مستضعفان و بنیاد بسیج را در حمایت از مستضعفان دانست و گفت: ایجاد عدل و عدالت از مهمترین رسالت های اسلام و انقلاب است که این دو نهاد در این راستا گام بر می دارند.
در ادامه مراسم راستگو فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای گمنام بانک سینا ضمن قدردانی از روحیه بسیجی و حمایت های بی دریغ دکتر ایمانی مدیرعامل بانک سینا از ایجاد پایگاه های بسیج در بانک خبر داد و اظهار داشت: از اواخر سال گذشته مرکز بسیج بانک با تشکیل شورای بسیج فعالیت خود را آغاز کرد و ۳ پایگاه جدید در منطقه غرب و شرق و ستاد تهران راه اندازی شد و این پایگاه ها با جذب نیرو مشغول فعالیت هستند.
راستگو در ادامه سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره سردار دل ها شهید قاسم سلیمانی فرازی از وصیت نامه ایشان را قرائت کرد.
در پایان این مراسم از تعدادی از جانبازان سرافزار بانک سینا به پاس رشادت ها و از خودگذشتگی ها در جبهه های نبرد حق علیه باطل با اهدای لوح، قدردانی به عمل آمد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=30725

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.