• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

7

اجرای طرح هوشمند، واکسن نزده‌ها را دچار مشکل می‌کند

  • کد خبر : 30039
  • 25 آبان 1400 - 16:07
اجرای طرح هوشمند، واکسن نزده‌ها را دچار مشکل می‌کند

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: افرادی که ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند پس از اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا دچار مشکل می‌شوند و باید تست‌های پی‌سی ‌آر منفی ارائه کنند.

به گزارش رویداد خبر به نقل از  ایرنا، احمد وحیدی روز سه شنبه پس از نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: نشست امروز به مرور میزان دقت دستورالعمل‌های بهداشتی پس‌از اعمال مدیریت هوشمند اختصاص داشت.

وزیر کشور ادامه داد: برخی تلاش‌ها برای مقابله با طرح واکسیناسیون ملی انجام می‌شود که در نشست امروز مقرر شد نسبت به ضرورت‌های واکسیناسیون ملی در فضای مجازی و غیرمجازی بیشتر تبیین شود. تا بتوانیم ۲ دُز واکسن را سرعت ببخشیم چون بعد از شروع طرح مدیریت هوشمند کنترل کرونا کسانی که ۲ دُز واکسن را نزده باشند دچار مشکل می‌شوند. در غیر این‌صورت  باید تست‌های پی سی آر منفی دهند که برای آنها هزینه خواهد داشت. برای همین باید برای واکسیناسیون بیشتر، تلاش شود.

وحیدی در پاسخ به ایرنا درباره نشست صبح ستاد ملی مدیریت بحران و همچنین آخرین وضعیت استان هرمزگان پس از زلزله گفت: در بحث ستاد ملی مدیریت بحران قانونی داریم که براساس آن چند سند باید تهیه می‌شد. سند کاهش تلفات در امور سوانح، افزایش همدلی‌ ملی در عبور از سوانح، و بازتوانی بعد از سانحه، سه سندی است که پس تجمیع تا یک ماه آینده در ستاد قطعی می‌شود و در شورای ملی به تصویب می‌رسد.

وی گفت: زلزله هرمزگان در نشست ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران بررسی شد. البته به‌رغم شدت زمین لرزه هرمزگان، غیر از یک مورد خسارت انسانی نداشته‌ایم و خسارت‌های دیگر بیشتر ترک خوردگی در برخی مناطق مختلف و روستاها بود که این موارد برای رفع بحران پیش بینی شده است تا مشکلات مردم برطرف شود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=30039

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.