• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

9

بیش از ۱۰۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور مصرف شد/ افزایش گازرسانی به نیروگاه‌ها

  • کد خبر : 25468
  • 04 مهر 1400 - 10:21
بیش از ۱۰۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور مصرف شد/ افزایش گازرسانی به نیروگاه‌ها

تجارت گردان – مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از مصرف بیش از ۱۰۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت مقدار مصرف گاز خانگی نسبت به زمان مشابه پارسال ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته است.

به گزارش رویداد خبر به نقل از وزارت نفت، محمدرضا جولایی اظهار کرد: مقدار مصرف گاز طبیعی در کل کشور در نیمه نخست امسال ۱۰۴ میلیارد و ۲ میلیون مترمکعب بوده که سهم بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ۳۷ میلیارد و ۴۷۹ میلیون مترمکعب، صنایع عمده ۲۳ میلیارد و ۹۹۴ میلیون مترمکعب و نیروگاه‌ها نیز ۴۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب است.

وی افزود: براین اساس مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده نسبت به زمان مشابه پارسال ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته، مصرف نیروگاه‌ها ۴ میلیارد مترمکعب افزایش یافته و مصرف صنایع عمده به‌طور تقریبی بی‌تغییر نسبت به نیمه نخست سال ۱۳۹۹ است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: مقدار گاز تزریق‌شده به شبکه خطوط سراسری در ۶ ماه نخست امسال هم ۱۲۵ میلیارد و ۳۶۴ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به دوره مشابه پارسال ۳ میلیارد مترمکعب افزایش یافته است.

به گفته جولایی، مصرف گاز طبیعی در نخستین روز پاییز امسال هم ۵۷۷ میلیون مترمکعب بوده که تغییر محسوسی نسبت به زمان مشابه پارسال نداشته است.

وی همچنین از آمادگی شرکت ملی گاز ایران برای تأمین پایدار گاز در زمستان امسال خبر داد و تأکید کرد: تمهیدات شرکت ملی گاز ایران در بخش تولید، انتقال و توزیع گاز از ماه‌ها پیش برای زمستان امسال مطلوب پیش رفته و امید است امسال هم مشکلی در مصرف گاز به‌ویژه در بخش خانگی به‌وجود نیاید.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=25468

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.