• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳

اخبار ویژه

قدردانی از حمایت های بانک شهر برای کمک به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی دکتر احمدی: ظرفیت های بانک شهر می تواند به تسریع طرح های گردشگری کمک کند انعقاد دو تفاهمنامه راهبردی میان بانک ملت و گروه مپنا/ توسعه و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر و شبکه شارژ خودروهای برقی در دستور کار قرار گرفت امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک ملی ایران و سازمان زندان‌ها نرخ حق الوکاله بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴ تعیین شد سیصد و دوازدهمین شماره مجله «سفیر» منتشر شد افزایش سقف برداشت وجه نقد از خودپردازهای موسسه اعتباری ملل «تسویه‌یار» بانک صادرات ایران رونمایی شد/ محسن سیفی: ارتباط بانک صادرات ایران با بازار سرمایه عمق و سرعت بیشتری می‌یابد پرداخت بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال سهم‌الشرکه به واحدهای نهضت ملی هرمزگان دیدار مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با خانواده شهید حاج محمدیان ایران صدای ایران را بیمه کرد ؛ بیمه نامه ۵۰ میلیارد ریالی برای حنجره سالار عقیلی

6

یارانه نقدی آثار مثبت و قابل قبولی در بهبود معیشت مردم نداشته است

  • کد خبر : 25464
  • 04 مهر 1400 - 10:17
یارانه نقدی آثار مثبت و قابل قبولی در بهبود معیشت مردم نداشته است

تجارت گردان – رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به توزیع یارانه نقدی گفت: با توجه به توزیع یارانه ها در بخش های مختلف آثار مثبت و اثربخشی مطلوب و قابل قبولی در بهبود سفره مردم، شاخص کلان اقتصادی و بخش تولید دیده نمی شود.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از خبرگزاری تسنیم،  جلسه اخیر ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با حضور مسعود میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه، اعضای ستاد، مشاورین و رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ ها با موضوع بهبود اثرگذاری هدفمندسازی یارانه ها برگزار شد.

وی با اشاره به توزیع یارانه نقدی گفت: با توجه به توزیع یارانه ها در بخش های مختلف آثار مثبت و اثربخشی مطلوب و قابل قبولی در بهبود سفره مردم، شاخص کلان اقتصادی و بخش تولید دیده نمی شود.

معاون رییس جمهوری با بیان اینکه بهبود اثرگذاری هدفمندسازی یارانه نیاز به مطالعه علمی و کارشناسی دارد، تصریح کرد: کارشناسان سازمان برنامه بودجه و مجموعه های پژوهشی با نگاه علمی و دقیق، مطالعه کارشناسی درباره هدفمندسازی یارانه ها داشته باشند تا اثرگذاری مثبت یارانه ها در بخش های مختلف جامعه و به ویژه صنعت، دیده شود.

 کارشناسان سازمان برنامه بودجه و مجموعه های پژوهشی با نگاه علمی و دقیق مطالعه کارشناسی درباره بهبود اثرگذاری هدفمندسازی یارانه ها داشته باشند.

رابطه منطقی بین رشد و مصرف وجود دارد به این معنی که وقتی مصرف بالا باشد، در مقابل رشد اقتصادی نیز باید بالا باشد که این مهم تحقق پیدا نکرده است و رشد مصرف، اعداد بالایی را نشان می دهد ولی در مقابل رشد اقتصادی حاصل نشده است لذا با مدیریت علمی و کارشناسی و اصلاح منابع هدفمندسازی تحقق این مهم امکانپذیر است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=25464

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.