• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تقدیر رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان پست بانک ایران از هیات مدیره و مدیرعامل بانک تداوم عملکرد مثبت بانک پاسارگاد در اهدا تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری همزمان با سفر معاون اول رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان خراسان رضوی، با تامین مالی بانک صنعت و معدن یکی از بزرگترین واحدهای تولید نورد و مقاطع فولادی در شرق کشور افتتاح شد هشدار بانک قرض الحسنه رسالت در خصوص کلاهبرداری دفاتر غیرمجاز مراسم قرعه کشی امیدبانک سپه در ویژه برنامه نوروزی شبکه نسیم برگزار شد پرداخت بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک رفاه کارگران پرداخت ۵۱ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه و حمایتی در سال ۱۴۰۳ توسط بانک صادرات ایران وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک ملی بدون چک، سفته و کسر از حقوق با کارمزد انتخابی ۰، ۲ یا ۴ درصد فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد در اسفند ۱۴۰۳؛ درآمد عملیاتی ۲۱ هزار میلیارد تومانی ”وپاسار“ اجرای ۳۴۷ طرح خوداشتغالی با مشارکت بانک اقتصادنوین در سیستان ‌و بلوچستان بانک صنعت و معدن بدون اضافه برداشت از بانک مرکزی سال مالی ۱۴۰۳ را به پایان رسانید

3

تولید در ایران خودرو ۵۸ درصد افزایش یافت

  • کد خبر : 2388
  • 21 آبان 1399 - 15:02
تولید در ایران خودرو ۵۸ درصد افزایش یافت

تولید محصولات سواری و وانت در گروه صنعتی ایران‌خودرو،‌ از ابتدای سال تا بیستم آبان‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایران خودرو، تولید محصولات سواری و وانت در گروه صنعتی ایران‌خودرو، از ابتدای سال تا بیستم آبان‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.
این خودروساز، از ابتدای امسال تا بازه زمانی یاد شده و در شرایط تحریم‌های سخت، بیش از ۳۰۵ هزار دستگاه خودروی سواری و وانت تولید کرده است. این میزان ۱۱۱ هزار دستگاه بیش‌تر از مدت مشابه سال گذشته بوده و این در حالی است که رقم ۳۰۵ هزار دستگاهی، در اوایل بهمن سال گذشته به ثبت رسیده بود.
بدین ترتیب، بزرگ‌ترین خودروساز کشور توانسته است تولید ده ماهه سال گذشته را در کم‌تر از هشت ماه عملیاتی کرده و در سال جاری به مرحله اجرا برساند. در این مدت، ایران‌خودرو رشد ۵۸ درصدی تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسانده است.
این دستاورد در شرایطی محقق می‌شود که صنعت خودروسازی کشور به‌صورت مستقیم هدف تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته و فشارها برای توقف چرخ‌های آن رو به افزایش است، اما زنجیره تأمین و تولید این صنعت استراتژیک با مدیریت جهادی و همت کارکنان گروه صنعتی ایران‌خودرو پویایی و رشد خود را به بهترین شکل حفظ کرده است.
یادآور می‌شود، تولید در ایران‌خودرو پس از یک دوره کاهش، از نیمه سال گذشته رشد مستمر داشته و این خودروساز تلاش بی وقفه خود را در جهت تحقق شعار سال، عملیاتی کرده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=2388

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.