• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

0

رقابت ۳۰ طرح کار آفرینی در مرحله نهایی جشنواره شیخ بهایی

  • کد خبر : 1803
  • 12 آبان 1399 - 13:39
رقابت ۳۰ طرح کار آفرینی در مرحله نهایی جشنواره شیخ بهایی

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعلام کرد: بر اساس داوری‌های صورت گرفته از میان ۷۰ طرح انتخاب شده در مرحله نیمه نهایی پانزدهمین جشنواره شیخ بهایی، ۳۰ طرح وارد مرحله نهایی شد که در روزهای برگزاری این جشنواره برترین‌ها معرفی می‌شوند.

به گزارش رویداد خبر به نقل از ایسنا، دکتر جعفر قیصری در نشست خبری آنلاین امروز، جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی را اولین رویداد فن آفرینی کشور دانست که از ۱۷ سال پیش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرده است، افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بزرگترین مجموعه فناوری کشور است که ۵۴۰ شرکت و موسسه فناوری و شرکت دانش بنیان در آن فعال هستند.
وی این شهرک را مشتمل بر ۳ پارک علم و فناوری و  ۱۰ مرکز رشد تخصصی دانست و اظهار کرد: این مجموعه از سال ۷۲ با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد و در جهت رفع نیازهای کشور و توسعه علم و فناوری نقش آفرینی کرده است.
قیصری با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خاطر نشان کرد: خوشبختانه این جشنواره باعث شده که پارک‌های علم و فناوری در کشور فعالیت خود را آغاز کنند و این پارک‌ها تا اکنون نقش موثری در توسعه کارآفرینی داشته‌اند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ماموریت این جشنواره را توسعه فرهنگ کارآفرینی عنوان کرد و ادامه داد: در جشنواره امسال به توسعه محصولات دانش بنیان، معرفی محصولاتی که بخشی از بازار را کسب کرده‌اند و یا شرکت‌هایی که برای حل مسائل گام برداشته‌اند، امتیاز ویژه داده شده است.
وی با بیان اینکه در جشنواره پانزدهم شیخ بهایی ۵۰۰ طرح ارسال شده است، گفت: داوری‌ها در سه مرحله انجام ‌شد و بر اساس داوری‌های صورت گرفته ۷۰ طرح وارد مرحله نیمه نهایی شدند.
وی با تاکید بر اینکه ۳۰ طرح وارد مرحله نهایی این جشنواره شدند، تاکید کرد: این طرح‌ها در روزهای برگزاری این جشنواره ( ۲۸ و ۲۹ آبان ماه) با رعایت پروتکل‌ها، داوری حضوری و طرح‌های نهایی انتخاب خواهند شد.
قیصری ادامه داد: معرفی این ۳۰ طرح در قالب فیلم و کلیپ به صورت مجازی در جشنواره ارائه می‌شود، ضمن آنکه اختتامیه این رویداد نیز به صورت حضوری در اصفهان برگزار می‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=1803

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.