• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

سبزپوشی شاخص بورس در ایستگاه پایانی هفته

  • کد خبر : 16251
  • 12 خرداد 1400 - 18:16
سبزپوشی شاخص بورس در ایستگاه پایانی هفته

شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۸ هزار و ۱۹۰ واحدی معادل ۰.۷۲ درصد به یک میلیون و ۱۴۸ هزار و ۶۶۶ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با رشد ۱۵ واحدی به ۱۷ هزار و ۶۹۳ واحد رسید.

به گزارش رویداد خبر به نقل از ایبِنا، امروز تالار شیشه‌ای، در معاملات پنجمین و آخرین روز هفته (چهارشنبه دوازدهم خردادماه ۱۴۰۰)، شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۲۱۲۱ واحدی معادل ۰.۷۲ درصد به رقم ۲۹۷ هزار و ۴۸۴ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۶۶۱ واحدی معادل ۰.۱۷ درصد، عدد ۳۸۲ هزار و ۳۷ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۴۲۶  واحدی به رقم ۲۴۶ هزار و ۳۸۴ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۱۰۸۴۲ واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۶۴۵ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۶۸۶۰ واحد افزایش به رقم ۸۳۹ هزار و ۱۰۱ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۱۳۵۹۴ واحد افزایش  همراه بود و عدد ۲ میلیون و ۳۲۸ هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی فولاد، شپنا، فارس، شتران، وغدیر و خودرو با بیشترین افزایش، تاثیر مثبت در روند شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی کگل، خموتور و وامید، بیشترین تاثیر منفی را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در پنجمین روز کاری هفته، معامله‌گران بورس ۵ میلیارد و ۸۵۱ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۵۷۸ هزار و ۹۳۰ نوبت معامله و به ارزش ۴۸ هزار و ۳۳۷ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد آبادا(تولید نیروی برق آبادان) با ۷.۲۲ درصد رشد و پس از آن، نمادهای کدما، پتایر، برکت، پکویر و حفاری بود. همچنین نماد معاملاتی خموتور(موتورسازان‌تراکتورسازی‌ایران‌) با ۲۷.۹۲ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای سبهان، وایران، ختراک، غبهنوش، کگاز و دامین قرار گرفتند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=16251

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.