• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

10

آمادگی روبیکا برای میزبانی رسانه‌ای از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

  • کد خبر : 15553
  • 05 خرداد 1400 - 10:20
آمادگی روبیکا برای میزبانی رسانه‌ای از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

به منظور حضور هر چه بیشتر نامزدها در فضای مجازی، «روبیکا» در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، برای میزبانی از نامزدها اعلام آمادگی کرد.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و مشخص شدن اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان، رفته رفته بر حرارت گپ و گفت های مردمی و محافل سیاسی افزوده است.

در همین راستا «روبیکا» به عنوان سوپر اپ ایرانی در این روزهای همه‌گیری ویروس کرونا جهت ایجاد شور انتخاباتی و حضور نامزدها در فضای مجازی آمادگی خود را برای میزبانی از نامزدهای ریاست جمهوری با هدف ارائه برنامه ها، برگزاری مناظرات زنده، بیان دیدگاه ها و به خصوص گفتگوی صوتی با کاربران در قالب اتاق اعلام کرد.

با توجه به مأموریت روبیکا که فراهم کردن ساده ترین، سریع ترین، به صرفه ترین و در عین حال، امن ترین امکانات، خدمات و محتوا منطبق بر قوانین جاری کشور عنوان شده است، به نظر می رسد در صورت تمایل، فرصت عادلانه ای در اختیار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای ارائه هر چه شفاف تر برنامه هایشان است که نهایتا افزایش مشارکت همگانی در انتخابات پیش‌رو را به دنبال خواهد داشت.

نظر به برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، طبق توافقی که با اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه صورت گرفته، هزینه ترافیک اینترنت برای کاربران اپلیکیشن روبیکا رایگان است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=15553

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.