• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

آمادگی بانک توسعه صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تولید صدور «سپاس کارت معلم» بانک صادرات ایران برای فرهنگیان توسعه بنگاه‌های تولیدی و تعاونی‌های روستایی با حمایت بانک توسعه تعاون برگزاری نشست مشترک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسک در صنایع دانش‌بنیان و پیشرفته بیمه سرمد در مسیر افزایش سرمایه تدوین و انتشار کتاب مدیریت رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) در بانک شهر حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت با پرداخت ۱۳۵ فقره تسهیلات حمایتی در زنجان/ اختصاص ۴۸۶ میلیارد ریال تسهیلات بافت فرسوده به متقاضیان مشارکت‌نامه صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد اعلام نتایج انتخابات دبیران کارگروه‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است

4

اثربخشی اصلاح نرخ تسعیر ارز در شفافیت صورت‌های مالی بانک‌ها

  • کد خبر : 13728
  • 08 اردیبهشت 1400 - 18:24
اثربخشی اصلاح نرخ تسعیر ارز در شفافیت صورت‌های مالی بانک‌ها

یک کارشناس بازار سهام گفت: سیاست‌های مالی بانک‌ها باید قابلیت توضیح دهندگی داشته باشند، زیرا جلوگیری از انتشار اطلاعات واقعی حقوق بسیاری از سهامداران بانک‌ها را مورد تضییع قرار خواهد داد.

حمید میرمعینی، کارشناس بازار سهام در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا درباره اصلاح نرخ تسعیر ارز بانک‌ها گفت: قیمت واقعی ارز شاید در محدوده بیش از ۳۲۰ درصد یعنی آنچه بانک‌ها تزریق کردند، قرار دارد و با یک انتظار عقلانی و منطقی برگشت نرخ ارز به قیمت تسعیری که برای بانک‌ها در نظرگرفته شده بود، بسیار ضعیف و حتی محال به نظر می‌رسد.

وی  دلیل موضوع اشاره شده را چنین بیان کرد: سیاست‌های مالی بانک‌ها باید قابلیت توضیح دهندگی داشته باشند، بنابراین نیاز است تا  دارایی‌ها یا بدهی‌های خود را با یک نرخ واقعی در صورت‌های مالی انعکاس دهند. نتیجه مخالفت با این مسئله جلوگیری از انتشار اطلاعات واقعی خواهد بود که حقوق بسیاری از سهامداران بانک‌ها در این رابطه را هم مورد تضییع قرار خواهد داد.

این کارشناس بازارسهام در همین خصوص اظهار داشت: با توجه به اینکه صورت‌های مالی بانک‌ها مورد بررسی قرار گرفته، انتظار می‌رفت تا منابع ارزی آن‌ها به نرخ واقعی‌تری تسعیر شود و اثراتش دربخش عملکردی بانک‌ها تاثیر گذارد. واقعیت این است که صورت‌های مالی بانک‌ها هراندازه قابل اتکاتر و به روزتر باشد از ارزش بالاتری برخوردارخواهد بود زیرا شفافیت اطلاعاتی را به نمایش می‌گذارد.

میرمعینی در ادامه اضافه کرد: نباید فراموش کرد که به طور حتم ملاحظاتی در این زمینه وجود دارد که سبب شده صورت‌های مالی بانک‌ها در حال حاضر انعکاس واقعی از وضعیت مالی بنگاه‌های اقتصادی را به نمایش نگذارد، اما تا حد امکان باید در کنار این ملاحظات شفاف سازی را ملاک عمل قرار داد. 

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=13728

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.