• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

6

تدوام صدر نشینی بیمه آسیا و رشد ۷۲۰ درصدی در سودآوری

  • کد خبر : 1331
  • 05 آبان 1399 - 11:58
تدوام صدر نشینی بیمه آسیا و رشد ۷۲۰ درصدی در سودآوری

بیمه آسیا در نیمه نخست سال جاری سه هزار ۷۵۴ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد و همچنین ۳۴۱ میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرد و به هر سهم ۱۴۸۲ ریال سود اختصاص داد .

 به گزارش رویداد خبربه نقل از بانکداری ایرانی، شرکت بیمه آسیا صورت های مالی شش ماهه منتهی به پایان شهریور ماه سال ۹۹ (حسابرسی نشده) را منتشر کرد . این شرکت بیمه ای که رکورد تولید بیشترین حق بیمه را در بین ۲۳ شرکت خصوصی بیمه ای در‌ چند سال گذشته در اختیار دارد در نیمه نخست سال جاری هم این جایگاه را با تولید سه هزارو ۷۵۴ میلیارد تومان حق بیمه حفظ کرد و نسبت به نیمه نخست سال گذشته ۲۹درصد حق بیمه خود را افزایش داد و یک هزارو ۸۰۷ میلیارد تومان  خسارت بیمه گذاران این شرکت را جبران کرد . این برند خوش نام بیمه ای که یکی از گسترده ترین شبکه های بیمه ای کشور را در اختیار دارد در این دوره زمانی در آمد حق خود را ۳۲ درصد افزایش داد و به رقم سه هزار ۸۴ میلیارد تومان رساند این رقم در دوره مشابه سال گذشته دو هزارو ۳۳۱ میلیارد تومان بود . عملکرد بسیار مطلوب بیمه آسیا هم در بخش عملیات بیمه گری و هم بخش سرمایه گذاری این شرکت بورسی را به سود خالص ۳۴۱ میلیارد تومانی رساند که جهش ۷۲۰ درصدی نسبت به شش ماه نخست سال گذشته داشت و نسبت به ۱۲ ماه سال گذشته نزدیک ۱۱۲ درصد افزایش یافته است . بیمه آسیا در این دو فصل ۴۱۳ میلیارد تومان سود انباشته ثبت کرد که نسبت به دو فصل سال گذشته ۱۹۷ درصد افزایش داشته است و همچنین برای هر سهم یک هزارو ۴۸۲ سود شناسایی کرد که شاهد رشد ۷۱۹ درصدی بوده است. این شرکت بورسی در طول این دوره شش ماهه ۶۹ درصد سرمایه گذاری های کوتاه مدت و ۱۲۱ درصد موجودی نقدی خود را نسبت پایان سال گذشته افزایش داد و حقوق صاحبان سهام آن با افزایش ۵۲ درصدی به رقم ۷۶۴ میلیارد تومان رسید .

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=1331

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.