• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

آمادگی بانک توسعه صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تولید صدور «سپاس کارت معلم» بانک صادرات ایران برای فرهنگیان توسعه بنگاه‌های تولیدی و تعاونی‌های روستایی با حمایت بانک توسعه تعاون برگزاری نشست مشترک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسک در صنایع دانش‌بنیان و پیشرفته بیمه سرمد در مسیر افزایش سرمایه تدوین و انتشار کتاب مدیریت رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) در بانک شهر حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت با پرداخت ۱۳۵ فقره تسهیلات حمایتی در زنجان/ اختصاص ۴۸۶ میلیارد ریال تسهیلات بافت فرسوده به متقاضیان مشارکت‌نامه صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد اعلام نتایج انتخابات دبیران کارگروه‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است

0

مشارکت‌نامه صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد

  • کد خبر : 104711
  • 02 اردیبهشت 1404 - 16:05
مشارکت‌نامه صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با مشارکت بانک رفاه کارگران امضا شد

مراسم آغاز به کار صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران برگزار شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این صندوق با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی و ظرفیت صدور ضمانت‌نامه تا سقف ۶ میلیارد دلار با مشارکت شرکت ملی نفت، صندوق توسعه ملی و هشت بانک از جمله بانک رفاه کارگران راه‌اندازی شده است.

بانک رفاه کارگران با مشارکت در راه‌اندازی این صندوق به سهم خود از سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بالادستی صنعت نفت پشتیبانی خواهد کرد و با طراحی ابزارهای اختصاصی ویژه فعالان این صنعت، در مسیر تحول در آن گام برمی‌دارد.

بر اساس این گزارش، مراسم امضای مشارکت‌نامه سهامداران این صندوق امروز سه‌شنبه دوم اردیبهشت همزمان با آیین گشایش رویداد “تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه در بالادست نفت و گاز ایران” در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور دکتر عارف معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد. 

دکتر پاک‌نژاد وزیر نفت، دکتر آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران عامل بانک‌ها، نمایندگان بازار سرمایه و اتاق‌های بازرگانی، سفرا، نمایندگان شرکت‌های خارجی، شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، انجمن‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت نفت و گاز و سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی و مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران از دیگر حاضران این مراسم بودند.

دکتر عارف معاون اول رئیس جمهوری طی سخنانی در افتتاحیه رویداد مذکور با اعلام اینکه ایران آمادگی دارد با ارائه بسته‌های جذاب سرمایه‌گذاری، مدل‌های مشارکت نوآورانه، تصویرهای بین‌المللی و تسهیلات ویژه زمینه ورود سرمایه‌گذاران بزرگ به پروژه‌های کلان نفت و گاز را فراهم آورد، گفت: ما به دنبال سرمایه‌گذاری مالی و خواهان شراکت‌های راهبردی پایدار و مبتنی بر منافع بلندمدت متقابل هستیم.

دکتر دکتر پاک‌نژاد وزیر نفت نیز طی سخنانی در این رویداد از ارائه بیش از ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری و تأمین مالی با ارزشی بیش از ۱۳۵ میلیارد دلار در رویداد تحول در سرمایه‌گذاری خبر داد و اظهار کرد: ارزش راهبردی این فرصت‌ها فراتر از حجم سرمایه‌گذاری بوده و اصلی‌ترین مزیت این بسته‌ها در طراحی نوین ابزارها، قراردادها و تسهیلات است که با هدف کاهش ریسک سرمایه‌گذار، تسریع بازگشت سرمایه و افزایش شفافیت ساختار پروژه‌ها ارائه شده‌اند.

دکتر للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز طی سخنانی در حاشیه این رویداد گفت: بانک رفاه در سال‌های اخیر تلاش کرده با طراحی ابزارهای نوین بانکی نسبت به تامین مالی واحدهای تولیدی اقدام کند و در سال جاری پویاتر از گذشته در این مسیر گام برمی‌داریم.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=104711

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.