• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

1

برای خدمت‌رسانی بهتر باید برنامه‌ریزی کنیم و نیروی انسانی خوب و کیفی داشته باشیم

  • کد خبر : 104355
  • 25 فروردین 1404 - 7:54
برای خدمت‌رسانی بهتر باید برنامه‌ریزی کنیم و نیروی انسانی خوب و کیفی داشته باشیم

مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: برای عمل به وظایف خود باید برنامه‌ریزی و همچنین نیروی انسانی خوب و کیفی داشته باشیم که باانگیزه باشند و دلسوزانه کار کنند

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مراسم بزرگداشت روز ملی منابع انسانی در سازمان تأمین اجتماعی با حضور مصطفی سالاری، مدیرعامل این سازمان، مرتضی لطفی، رئیس هیئت‌مدیره، عمران نعیمی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، مدیران کل و کارشناسان این سازمان و همچنین با حضور و مشارکت ویدئوکنفرانسی مدیران  استانی، برگزار شد. 

در این مراسم، مصطفی سالاری روز ملی منابع انسانی را به کارکنان سازمان تأمین اجتماعی تبریک گفت و افزود: رسالت مهمی که منابع انسانی تأمین اجتماعی عهده‌دار آن است، برای کشور اهمیت و اثرگذاری بسیار بالایی دارد؛ زیرا بخش عمده‌ای از زندگی و عملکرد بیش از نیمی از جمعیت کشور، اعم از کارگران، کارفرمایان و شرکای اجتماعی، به عملکرد سازمان تأمین اجتماعی و منابع انسانی آن مرتبط است. 

سالاری ادامه داد: ما و شما، کارکنان سازمان تأمین اجتماعی در قبال بیمه‌شدگان و بازنشستگان دو وظیفه بزرگ داریم: اول این‌که به‌اندازه کافی به بازنشستگان خدمات بدهیم و دوم این‌که خدمات درمانی را به‌طور کامل و بهتر از آنچه امروز ارائه می‌شود، پوشش دهیم؛ به‌گونه‌ای که سهم پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد. انجام این دو وظیفه، حدود ۹۵ درصد از آن چیزی است که باید محقق شود. اگر این دو وظیفه انجام نشود و مستمری کافی پرداخت نشود یا خدمات درمانی نیازهای ذی‌نفعان را پوشش ندهد، سایر طرح‌ها مانند کرامت رضوی و دیگر برنامه‌های تشویقی، گردشگری، رفاهی و غیره، کاستی‌ها را جبران نخواهند کرد. 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: برای انجام این وظایف، باید برنامه‌ریزی کنیم و همچنین نیروی انسانی خوب و کیفی داشته باشیم که باانگیزه و دلسوزانه کار کنند. همچنین باید وصولی مطلوبی داشته باشیم، زیرا بدون منابع کافی، انجام آن دو وظیفه اصلی ممکن نخواهد بود. 

وی افزود: در سال جاری، حدود ۷۰% منابع مورد نیاز سازمان تأمین اجتماعی باید از طریق وصول حق بیمه‌ها تأمین و مابقی از سایر منابع فراهم شود. بدیهی است همه این اقدامات باید توسط منابع انسانی سازمان انجام شود. 

سالاری در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری آزمون شایسته‌یابی و شناسایی استعدادهای کارکنان تأمین اجتماعی با شرکت حدود ۱۴ هزار نفر اشاره کرد و گفت: از نتایج این آزمون حداقل دو استفاده خواهیم برد: اول، شناسایی استعدادهای موجود میان همکاران در سراسر کشور و دوم، به‌کارگیری نتایج در فرآیند انتصابات. 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: برای شناسایی استعدادهای همکاران، تعریف مسیر ارتقای شغلی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های آنان، همچنین در انتصابات، از نتایج این آزمون بهره خواهیم گرفت و قطعاً کسی که در آزمون شایسته‌یابی مشارکت نکرده باشد، به سمت‌های مدیریتی منصوب نخواهد شد. 

وی ادامه داد:  در استان‌ها و چه در ستاد مرکزی، فرآیند انتصاب باید از ابتدا تا انتها به‌درستی طی شود. برای این کار، شیوه‌نامه و کاربرگ‌های ویژه تعریف شده و به‌عنوان مثال، در مرحله معرفی افراد برای انتصابات جدید، حداقل ۲۰ نفر بر اساس نمره آزمون باید معرفی شوند. 

گفتنی است پیش از سخنان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، مرتضی لطفی، رئیس هیئت‌مدیره، و عمران نعیمی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، در سخنان کوتاهی روز منابع انسانی را به کارکنان این سازمان تبریک گفتند. همچنین مدیران کل استان‌های یزد و آذربایجان شرقی از طریق ویدئوکنفرانس به بیان موضوعات مرتبط با حوزه منابع انسانی در استان‌های خود پرداختند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=104355

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.