• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

1

گام بلند فولاد مبارکه در خودکفایی صنعت خودرو

  • کد خبر : 76895
  • 14 شهریور 1402 - 23:58
گام بلند فولاد مبارکه در خودکفایی صنعت خودرو

علی منتظری، مدیرعامل شرکت فولاد فام گفت: بیش از ۳۰ سال است مشتری شرکت فولاد مبارکه در زمینه خرید محصولاتی نظیر ورق‌های روغنی، کششی و فولادی هستیم و در این سال‌ها به واسطه تامین مواد اولیه که از شرکت فولاد مبارکه داشتیم توانستیم در بسیاری از محصولات در صنعت خودرو به خودکفایی برسیم.

علی منتظری، مدیرعامل شرکت فولاد فام در گفت‌وگو با ایراسین، اظهار داشت: بیش از ۳۰ سال است مشتری شرکت فولاد مبارکه در زمینه خرید محصولاتی نظیر ورق‌های روغنی، کششی و فولادی هستیم و در این سال‌ها به واسطه تامین مواد اولیه که از شرکت فولاد مبارکه داشتیم توانستیم در بسیاری از محصولات در صنعت خودرو به خودکفایی برسیم. از جمله این محصولات می‌توان به تولید مجموعه پدال خودروهای ۴۰۵ و ۲۰۶ و همچنین پژوهای جدید ۳۰۱ اشاره کرد.

وی افزود: در حال حاضر ۷ هزار قطعه در صنعت خودرو تولید می‌کنیم و بیش از ۱۶۰ مشتری در زنجیره تامین قطعات خودرو داریم. برخی محصولات تولیدی ما مانند بست شلنگ و قطعات پرسی برخی مجموعه‌های خودرو که فولاد مبارکه تامین کننده مواد اولیه آن‌ها است، به کشورهایی مانند روسیه صادر می‌شوند.

مدیرعامل شرکت فولاد فام در پایان عنوان کرد: فرآیند خرید مواد اولیه از خارج از کشور بسیار طولانی و اخذ ارز بسیار سخت است، بازه زمانی واردات ۶ ماه طول می‌کشد و خواب سرمایه بسیار بالایی دارد؛ این در حالی است که با وجود امکان خرید از محصولات بسیار باکیفیت فولاد مبارکه از طی کردن این مراحل آسوده‌ایم و دسترسی، نزدیکی، شرایط مناسب پرداخت و دریافت محصول از این شرکت بزرگ اوضاع را برای تامین مواد اولیه با کیفیت مهیا کرده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=76895

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.