• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

3

چادرملو در صدر شرکت های معدنی

  • کد خبر : 24127
  • 21 شهریور 1400 - 15:10
چادرملو در صدر شرکت های معدنی

تجارت گردان – بررسی آمار فروش شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان بزرگ معدنی کشور همچون شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (۲۳۲ درصد)، فولاد مبارکه (۱۴۷ درصد)، سنگ‌آهن گل گهر(١٧٨درصد)گهرزمین (۱۴۶ درصد)، ذوب آهن اصفهان و شرکت ملی صنایع مس ایران (هریک ۱۱۹ درصد) در پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش فروش داشته‌اند.

تجارت گردان – بررسی آمار فروش شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان بزرگ معدنی کشور همچون شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (۲۳۲ درصد)، فولاد مبارکه (۱۴۷ درصد)، سنگ‌آهن گل گهر(١٧٨درصد)گهرزمین (۱۴۶ درصد)، ذوب آهن اصفهان و شرکت ملی صنایع مس ایران (هریک ۱۱۹ درصد) در پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش فروش داشته‌اند.
به گزارش رویداد خبربه نقل از روابط عمومی، عملکرد فروش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با (نماد کچاد)، در مرداد ماه امسال با عبور تولید کنسانتره آهن از مرز چهار میلیون تن، برابر ۴۰ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۱۴۸ ریال بوده و از میزان، سهم فروش در بازار داخلی ۳۲ میلیون و ۹۳۵ هزار و ۱۰۰ ریال و در بازار صادراتی نیز برابر با هفت میلیون و ۶۸۶ هزار و ۴۸  ریال بوده است.بیشترین محصول به فروش رفته در بازار داخلی کنسانتره آهن (خشک) و در بازارهای صادراتی فولاد بوده است. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از ابتدای سال مالی جاری تا انتهای مردادماه فروشی برابر ۱۷۰ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۴۵۲ ریال داشته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۳۲ درصدی داشته است .طی پنج ماهه سال ۱۳۹۹ فروش ۵۱ میلیون و ۱۵۸ هزار و ۷۸۸  ریالی  ثبت شده است. از میزان فروش طی پنج ماهه ابتدایی امسال  ۱۴۸ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۲۰۲ ریال سهم بازارهای داخلی و ۲۱ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۲۰۲ ریال نیز از بازار صادراتی بدست آمده است. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در این مدت (پنج ماهه امسال)  چهار میلیون و ۶۸۲ هزار و ۵۳۳ تن  کنسانتره آهن (خشک)،  یک میلیون و ۳۴۵ هزار و ۳۷۲ تن گندله، ۳۹۲هزار و ۴۵۸ تن فولاد ‌و ۶۹۵ هزار و  ۴۵۲ تن آهن اسفنجی تولید کرده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=24127

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.