• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

اهداف عملیاتی و بسته سیاست اعتباری بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد / تاکید نجارزاده بر تحقق شعار سال و ادامه خروج از بنگاه‌داری دیدار مجازی مدیرعامل بیمه سینا با همکاران شعب سراسر کشور بیمه ملت در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد ضرورت باز تعریف پروژه‌های بهبود زیرساخت‌های فناوری اطلاعات بانک/ هم افزایی تمامی بخش‌های بانک با حوزه فناوری اطلاعات بیمه دی جدی تر و مصمم تر از سال قبل ،جایگاه خود را ارتقا خواهد داد سرمایه‌گذاری ۱۷۷ همتی بانک مسکن در تولید مسکن کشور/ تداوم طرح نهضت ملی با درخشش بانک مسکن بانک صادرات ایران در سال جدید موقعیت ممتاز خود در نظام بانکی را تثبیت می‌کند پرداخت ۱۳.۶هزار میلیاردریال تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳ دیدار صمیمانه مدیرعامل بیمه کوثر با همکاران سراسر کشور سالی نو،عزمی نو؛ با همدلی و تلاش در مسیر شکوفایی موسسه اعتباری ملل مهلت برگزاری مجامع عمومی در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی تا پایان تیر ۱۴۰۴ تمدید شد

5

پویش پاس گل با حمایت همراه اول برگزار شد

  • کد خبر : 97816
  • 10 آذر 1403 - 7:30
پویش پاس گل با حمایت همراه اول برگزار شد

رقابت دوستانه تیم‌های فوتبال «ستارگان دهه شصت استقلال و پرسپولیس» و «خیریه شهید هادی» با حمایت همراه اول و با هدف حمایت از نیازمندان در ورزشگاه سهند خزانه برگزار شد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مجموعه ورزشی سهند خزانه تهران عصر امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ میزبان یک رویداد ورزشی و خیریه متفاوت بود؛ بازی دوستانه ای که هدف آن نه تنها نمایش فوتبال زیبا، بلکه رساندن گرما به خانه های نیازمندان بود. 

در قالب «پویش پاس گل»، تیم ستارگان دهه شصت استقلال و پرسپولیس مقابل تیم خیریه شهید هادی قرار گرفت و توانست با نتیجه ۵ بر ۳ پیروز میدان شود.

این دیدار با استقبال خوب علاقه مندان به فوتبال و خیرین همراه بود و از آغاز تا پایان، لحظاتی خاطره انگیز را برای شرکت کنندگان رقم زد. 

همچنین در جریان برگزاری این رویداد دوستانه و خیرخواهانه، یاد و خاطره مرحوم مهرداد میناوند در سالروز تولد وی (۹ آذر ۱۳۵۴) با تدارک کیکی از سوی متولیان برگزاری این رویداد گرامی داشته و یکی از ترانه های او در ستایش مقام مادر، بین دو نیمه در ورزشگاه پخش شد.

علاوه بر این به پاس مقام والای شهدا، خانواده شهید «محرم ترک» به عنوان نخستین شهید مدافع حرم که در دی‌ماه ۱۳۹۰ به شهادت رسید، مورد تقدیر قرار گرفتند و هدیه ای از سوی اپراتور اول تلفن همراه کشور که در راستای مسوولیت اجتماعی خود حامی برگزاری این رویداد بود، به رسم یادبود به پدر و مادر شهید اهدا شد.

گفتنی است هدف اصلی از برگزاری این رویداد، تأمین ۱۱۱۰ کاپشن برای نیازمندان بود و بیان این نکته بود که فوتبال، تنها یک ورزش نیست، بلکه می تواند ابزاری برای اتحاد، محبت و کمک به همنوعان باشد.

در پایان این دیدار، بازیکنان تیم ستارگان استقلال و پرسپولیس ضمن تشکر از برگزارکنندگان، از اهمیت چنین رویدادهایی در ترویج فرهنگ نوع دوستی سخن گفتند. 

«پویش پاس گل» بار دیگر ثابت کرد که با همدلی و همکاری، می‌توان پاس های بلندی در زمین زندگی به سوی اهداف انسان دوستانه فرستاد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=97816

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.