• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

3

وزارت تعاون درصدد رفع موانع از سر راه صنعت فولاد کشور

  • کد خبر : 33070
  • 29 آذر 1400 - 10:47
وزارت تعاون درصدد رفع موانع از سر راه صنعت فولاد کشور

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه وزارت تعاون تمام تلاش خود را خواهد کرد تا بتواند موانع را از سر راه صنعت فولاد بردارد، گفت: این وزارتخانه عزم خود را جزم کرده تا حمایت‌های خود از صنعت فولاد کشور را به منصه ظهور بگذارد.

دکتر احمد خانی نوذری معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شرکت فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: صنعت فولاد یکی از صنایع زیرساختی و اساسی هر کشور محسوب می‌شود و توسعه در هیچ کشوری اتفاق نمی‌افتد، مگر اینکه صنایع مادر آن بتوانند به‌خوبی و با سرعت به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه صنعت فولاد در ایران با ظرفیت تولیدی بالغ‌بر ۳۰ میلیون تن در سال، یکی از صنایعی است که هم در ایجاد اشتغال و هم در توسعه کشور نقش اساسی دارد، افزود: فولاد مبارکه در بین شرکت‌های فولادی کشور با توجه به ظرفیت تولید، دانش فنی، نیروی انسانی و سبد محصولاتی که دارد، یک شرکت منحصربه‌فرد به حساب می‌آید.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه صنعت فولاد در بنگاه‌های مختلف فولادی، اعم از فولاد مبارکه و ذوب‌آهن اصفهان و دیگر صنایع فولادی حضور دارد، برای تأمین آتیه بازنشستگان کشور به‌عنوان نهادی که در این صنعت نقش جدی دارد، عزم خود را جزم کرده تا حمایت‌های خود از صنعت فولاد کشور را به منصه ظهور بگذارد.

وی در پایان اذعان داشت: صنعت فولاد در حال حاضر هم در حوزه تأمین مواد اولیه و هم در حوزه تأمین انرژی پایدار با چالش‌هایی مواجه شده که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تمام تلاش خود را خواهد کرد تا بتواند موانع را از سر راه این صنعت بردارد تا در آینده اقتصاد کشور پیشرو باشد و با سرعت بیشتری به مسیر خود ادامه دهد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=33070

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.