• امروز : پنج شنبه - ۲۷ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

بانک توسعه صادرات ایران؛ پشتیبان صنایع تولیدی و صادرکنندگان رونمایی از کتاب «بازار، تجار و اصناف دارالخلافه» با حمایت بانک صادرات ایران / از سند تا کتاب؛ تلاش برای حفظ تاریخ بازار تهران اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز برای روز پنجشنبه بیست و هفتم شهریور ۱۴۰۴ پیام مدیر عامل بیمه آسیا به مناسبت قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران معاون شبکه فروش و توسعه بازار بیمه نوین: فضای دیجیتال بدون شفافیت نتیجه نمی‌دهد درخشش بانک ملی ایران در جشنواره روابط عمومی / دریافت نشان عالی مسئولیت اجتماعی استعلام غیرحضوری چک؛ گام جدید ملل برای شفافیت در معاملات بانک مسکن تنها بانک عامل موفق در اجرای نهضت ملی مسکن قدردانی رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین از بانک مسکن و استقبال از توسعه همکاری‌ها اختصاص ۵۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات ساخت مسکن در پنج ماهه سال ۱۴۰۴/ با حمایت بانک مسکن ۶۲۰۰ واحد مسکونی جدید ساخته شد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک ملی ایران و سازمان ملی استاندارد /نجارزاده : ارائه خدمات مالی بر بستر استانداردهای نوین

4

نگاهی به وضعیت سهام «ومعادن»

  • کد خبر : 71694
  • 28 خرداد 1402 - 21:06
نگاهی به وضعیت سهام «ومعادن»

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنایع و فلزات (ومعادن) سهامداران خود را جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و همچنین عمومی فوق‌العاده در هفدهمین روز تیر ماه فراخواند.

با توجه به مجامع دوره‌های گذشته و عملکرد قابل قبول شرکت در سال مالی ۱۴۰۱، انتظار می‌رود همانند همیشه استقبال مناسبی از مجمع «ومعادن» صورت گیرد و با اخبار جدید و مثبت از طرح‌ها و پروژه‌ها، جواب استقبال سهامداران و سرمایه‌گذاران داده شود.

از باب تقسیم سود هم اگر نگاهی به مجامع سالیان اخیر این شرکت بیندازیم، مشخص می‌شود که بسیاری از سهامداران با نگاه کسب سود نقدی اقدام به سرمایه‌گذاری در این سهم می‌کنند. با وجود آن که «ومعادن» طرح‌ها و پروژه‌های بسیار مهمی را در دست راه‌اندازی دارد و تکمیل این پروژه‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری بالا دارد، در موضوع تقسیم سود تلاش می‌کند رضایت سهامداران را نیز جلب کند.

بازار سرمایه مدتی است بر مدار نزولی می‌چرخد و اغلب سهم‌ها، بازدهی مناسبی که ثبت کرده بودند را در مدت کوتاهی پس گرفتند و مجدداً سهامداران را به ناحیه سرخ زیان کشاندند. در این میان، سهم‌هایی که از بنیاد قوی برخوردار هستند و سرمایه‌گذاران و سهامداران آن‌ها، نگاه بلندمدت دارند، بیشتر از سایر سهم‌ها از گزند تلاطم‌های بورس در امان ماندند و کمتر دچار افت فاحش و سقوط یک‌باره شدند.

یکی از نمادهایی که در روزهای منفی بازار جایگاه خود را حفظ کرد، نماد «ومعادن» بود. سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات جزو نمادهایی است که در بلندمدت همیشه روند صعودی دارد و کمتر سهامداری در این سهم متحمل زیان شده است و آمارها نشان می‌دهد که در ۶ ماه اخیر بازدهی جالب توجه ۳۰ درصدی را عاید سهامداران خود کرده است.

این سهم در آخرین روز بهمن ماه سال گذشته در محدوده قیمتی ۴۶۸ تومان داد و ستد می‌شد و طی یک روند صعودی، سقف قیمتی خود را به ۷۴۷ تومان رساند و با برخورد به مقاومت سقف کانال در فاز اصلاح قیمتی قرار گرفت و همانطور که پیش‌بینی می‌شد به محدوده‌ قیمتی ۵۶۵ تومان واکنش نشان داد و حمایت مناسبی از سهم صورت گرفت.

ارزش بازار «ومعادن» در حال حاضر بالغ بر ۱۱۱ هزار میلیارد تومان است و با توجه به P/E حدود ۸ که کمتر از P/E گروه و بورس است و همچنین قرار گرفتن در نقطه حمایتی، انتظار می‌رود مجددا به مدار صعود بازگردد و سهامداران این شرکت با رضایت خاطر رهسپار مجمع سالیانه شوند.

منبع: گزارش خبر

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=71694

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.