• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

7

نمایندگان فروش بیمه عمر ( زندگی ) مورد تقدیر قرار گرفتند

  • کد خبر : 96691
  • 16 آبان 1403 - 10:20
نمایندگان فروش بیمه عمر ( زندگی ) مورد تقدیر قرار گرفتند

همزمان با ۱۵ آبان ماه، ۸۹ امین سالروز تاسیس بیمه ایران نمایندگان برتر فروش بیمه عمر مورد تقدیر قرارگرفتند.

معاون بیمه های زندگی اداره کل بیمه های اشخاص شرکت سهامی بیمه ایران در حاشیه این مراسم در  گفتگو با روابط عمومی گفت: در این مراسم به نمایندگی از کلیه منتخبین، از برگزیدگان کشوری جشنواره شامل ۲۰ نفر نماینده جنرال،۲ نفر نماینده عمر، ۳ استان برتر در رشد حق بیمه، ۳ استان در تعداد بیمه نامه، ۵ شعبه برتر و ۳ بیمه گذار برتر با اهدای لوح تندیس و جوایز ( ۳ روز اقامت در هتل عباسی اصفهان به همراه ۳ نفر از اعضای خانواده برای نمایندگان و بیمه گذاران برتر) اهدا گردید.
“محمد رضا موحد”افزود: به همیاران بیمه های زندگی استان ها و کارشناسان صدور شعب برتر نیز جایزه نقدی اهدا می گردد.
وی خاطرنشان کرد: ۳ فقره بیمه نامه مسئولیت طرح پیمان، آتش سوزی طرح حامی و تجهیزات الکترونیک گوشی تلفن همراه  علاوه بر ۳ روز اقامت در هتل عباسی به همراه ۳ نفر از اعضای خانواده، به بیمه گزاران برتر، اهدا می گردد.
موحد یادآور شد: نمایندگان برگزیده جنرال و عمر هر یک از استانها نیز طی مراسم جداگانه ای در استانها مورد تقدیر قرار خواهند گرفت که جوایز آنها نیز شامل لوح تندیس به همراه ۳ روز اقامت در پلاژ ساری به همراه ۳ نفر از اعضای خانواده می باشد.
وی در پایان اضافه کرد: برای نمایندگان برتر کشوری و استانی علاوه بر جوایز مذکور، حق بیمه پوشش درمان تکمیلی و عمر و حوادث یک ساله آنان نیز توسط شرکت پرداخت خواهد شد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=96691

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.