• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

3

موفقیت شرکت مس مدیون اقدام جهادی و انقلابی کارگران مؤمن و زحمتکش است

  • کد خبر : 44397
  • 10 اردیبهشت 1401 - 20:42
موفقیت شرکت مس مدیون اقدام جهادی و انقلابی کارگران مؤمن و زحمتکش است

دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در پیامی فرا رسیدن روز کارگر را به کارگران مؤمن و زحمتکش صنعت مس کشور تبریک گفت.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از مس پرس، متن کامل پیام به این شرح است:

به نام خداوند جان و خرد

«بزرگداشت روز کارگر، این ستون فقرات استقلال کشور و این اسطوره سرنوشت‌ساز و رهایی بخش از وابستگی‌ها و پیوستگی‌ها، وظیفهای است ملی و اسلامی و همگانی». امام خمینی (ره)

فرا رسیدن روز کار و کارگر را به همه کارگران و زحمتکشان خط مقدم تولید صنعت مس کشور که با کار و تلاش جهادی خود در سراسر ایران اسلامی از شمال غربی تا جنوب شرقی، نبض تولید و ایجاد اشتغال را بر عهده دارند، تبریک می‌گویم.
بدون‌تردید نتیجه کار جهادی و تلاش و کوشش کارگران مؤمن و انقلابی صنعت مس کشور افزایش روز افزون تولید، اشتغال‌آفرینی و صادرات خواهد بود.
آنچه که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) در بیانات نوروزی تأکید فرمودند، بدون شک با اقدام جهادی و نقش‌آفرین کارگران خستگی‌ناپذیر به‌عنوان سربازان انقلابیِ خط مقدم جبهه تولید که به تعبیر ایشان «از بن دندان دارای وجدان دینی و وجدان ملی» است به بار خواهد نشست.
اینجانب ضمن تبریک این روز به همه کارگران شرکت ملی صنایع مس ایران و خدا قوت به همه عزیزان، رجا واثق دارم درخشش امروز شرکت مس در بازار سرمایه و اقتصاد کشور به‌عنوان یک الگو و شاخص برای سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع، بلاشک مدیون زحمات و اقدام جهادی و انقلابی دستان شما کارگران زحمتکش است که رسول اکرم (صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ) بر آن بوسه زد و فرمود: «این دستی است که از آتش در امان است».
برای همه شما و خانواده‌های عزیزتان که بخشی از پیشرفت شرکت مس مدیون صبوری آنان است آرزوی تندرستی و پیروزی از درگاه ایزد متعال دارم.

علی رستمی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=44397

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.