• امروز : چهارشنبه - ۲۹ اسفند - ۱۴۰۳
0

موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان بیمه شد

  • کد خبر : 103697
  • 28 اسفند 1403 - 23:06
موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان بیمه شد

بیمه پارسیان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای حمایت از دانشجویان و تسهیل دسترسی آنان به خدمات بیمه‌ای، تفاهم‌نامه همکاری مشترکی را امضا کردند.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بیمه پارسیان، بر اساس این تفاهم‌نامه، بیمه پارسیان متعهد به ارایه خدمات بیمه ای ویژه برای موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان سراسر کشور با شرایط و تعرفه‌های اختصاصی خواهد بود. هدف از این همکاری، کاهش دغدغه‌های مالی دانشجویان در صورت بروز حوادث ناگوار برای وسایل الکترونیکی ضروری آن‌ها و ایجاد بستری امن برای استفاده از این ابزارها در مسیر تحصیل و پژوهش است.

بر اساس این گزارش، این تفاهم‌نامه امکان ارایه پوشش‌های متنوعی از جمله بیمه در برابر سرقت، ضربه، آبدیدگی و سایر آسیب‌های احتمالی را برای موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان فراهم می‌سازد. جزییات طرح‌های بیمه‌ای، نحوه ثبت‌نام و استفاده از این خدمات، متعاقباً از طریق وب‌سایت بیمه پارسیان و وزارت علوم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=103697

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.