• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

6

مردم آثار توافق‌های نفتی با روسیه را به‌زودی خواهند دید

  • کد خبر : 36247
  • 02 بهمن 1400 - 10:35
مردم آثار توافق‌های نفتی با روسیه را به‌زودی خواهند دید

وزیر نفت از امضای چند سند مهم با روس‌ها در حوزه توسعه میادین نفت، گاز، پتروپالایشگاه و انتقال فناوری خبر داد و گفت: مردم ایران آثار توافق‌های نفتی با روسیه را به‌زودی خواهند دید.

به گزارش رویداد خبر  خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی در تبیین مهمترین برنامه‌های خود در روسیه با بیان اینکه به جرأت می‌گویم که یکی از پربارترین سفرها بود و بسیار بیشتر از آنچه انتظار داشتیم، حاصل شد، اظهار کرد: دیدارهای خوبی با الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر، نیکلای شولگینوف، وزیر انرژی و شرکت‌های توانمند روس در حوزه نفت و گاز داشتیم.

وی با اشاره به اینکه در زمینه مشارکت در توسعه میدان‌های نفت و گاز، احداث پتروپالایشگاه، انتقال فناوری و تجهیزات فناورانه، که به شدت موردنیاز صنعت نفت است، توافق‌های بسیار خوبی انجام شد و اسناد مهمی امضا شد، تصریح کرد: مردم ایران به‌زودی آثار این توافق‌ها را در حوزه انرژی خواهند دید.

وزیر نفت با بیان اینکه با توجه به عزم جدی که در ۲ کشور به‌ویژه در حوزه وزارتخانه‌های نفت و انرژی ایران و روسیه وجود دارد، به‌زودی همه این توافق‌ها محقق می‌شود، یادآور شد: نقشه راه جامع همکاری مشترک در تمام زیرمجموعه‌های نفت و انرژی تدوین شده است. ما از یک‌ماه گذشته پیشنهادهای خود را به طرف‌های روس ارائه کرده بودیم و شرکت‌های توانمند روسی نیز علاقمندی خود را برای همکاری اعلام کردند.

اوجی به تحریم‌های ظالمانه آمریکا ضد ایران و روسیه اشاره کرد و با بیان اینکه هر دو کشور در کنار ظرفیت‌های بسیار خوب دارای ذخایر فراوان نفتی و گاز هستند که می‌توان از آن‌ها بهره ببرند، تأکید کرد: با توافق‌های به‌دست آمده، بی‌شک مردم و حوزه نفت، آثار آن را خواهند دید.

وی با بیان اینکه روس‌ها به خوبی متوجه شدند که عزم و اراده دولت سیزدهم و وزارت نفت ایران بر این استوار شده که این روابط را مستحکم و مستمر پیش ببریم، گفت: ایران و روسیه در ائتلاف اوپک‌پلاس (تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت-اوپک و غیر اوپک) هم دارای دیدگاه یکسانی هستند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=36247

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.