• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

5

مدیرعامل سایپاپرس از ثبت رکورد تولید مجموعه درب های کوییک خبر داد

  • کد خبر : 47907
  • 25 خرداد 1401 - 16:58
مدیرعامل سایپاپرس از ثبت رکورد تولید مجموعه درب های کوییک خبر داد

شرکت سایپاپرس با تولید ۸۰۰ عدد از مجموعه درب های جانبی کوییک در یک شیفت به رکورد جدیدی دست یافت.

به گزارش رویداد خبر به نقل از سایپانیوز، سیدمهدی حسینی پور، مدیرعامل شرکت سایپاپرس ضمن اعلام این خبر، گفت: شرکت سایپاپرس به عنوان بزرگترین و پیشرفته ترین شرکت تولید قطعات و مجموعه های پرسی بدنه خودرو در کشور با اتکا به نیروهای متخصص و جوان و به منظور تحقق شعار سال و در راستای اهداف و برنامه های گروه خودروسازی سایپا و افزایش میزان عبور مستقیم تولید، با تلاش و همدلی تمامی همکاران و کارگران متعهد ،۸۰۰ عدد مجموعه درب های جانبی را در یک شیفت تولید کرد و رکورد جدیدی به ثبت رساند.

او افزود: افزایش تولید این قطعات برنامه کلان گروه سایپا در کسب رضایت مشتریان را محقق کرده که این موفقیت مرهون تلاش، همت و همدلی تمامی همکاران در واحدهای مختلف بوده است.

حسینی پور گفت: از مهمترین دلایل رشد تولید مجموعه درب های کوییک می توان به اجرای برنامه های بهبود راندمان، افزایش کیفیت در راستای تحقق سیاست های کلان گروه سایپا درخصوص افزایش تیراژ تولید خودروی کوییک، افزایش بهره وری و کاهش توقفات مجاز و غیر مجاز اشاره کرد.

مدیرعامل سایپاپرس افزود: درحال حاضر تولید مجموعه درب های جانبی خودروی کوییک در شرکت سایپاپرس با سطح کیفی بسیارخوب در حال تولید است و اجرای سیاست های تولیدی گروه سایپا و استفاده مناسب از ظرفیت های تولیدی و پشتیبانی باعث ثبت این رکورد شده است.

حسینی پور تصریح کرد: این موفقیت با برنامه ریزی صورت گرفته و تکیه بر ارتقای سطح کیفی محصولات و استفاده از پتانسیل ها و توانمندی های همکاران پرتلاش سایپاپرس حاصل شده است.

مدیرعامل شرکت سایپاپرس اضافه کرد: بدون شک تلاشگران سایپاپرس در عرصه تولید با تمام توان، در راستای کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری، تولید محصولات منطبق با استانداردهای ابلاغی گروه سایپا، در راستای ارتقاء کیفیت، استفاده از آخرین دستاوردهای تکنولوژی و جلب رضایت مشتریان تلاش خواهند کرد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=47907

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.