• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

7

مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک دی آنلاین برگزار می شود

  • کد خبر : 661
  • 26 مهر 1399 - 12:32
مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک دی آنلاین برگزار می شود

با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده دوره مالی منتهی به اسفند ۱۳۹۸ بانک دی به صورت مجازی و آنلاین برگزار می شود.

 به گزارش رویداد خبربه نقل از روابط عمومی بانک دی، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده صاحبان سهام بانک دی به منظور بررسی و تصویب صورت های مالی منتهی به اسفند ۱۳۹۸، ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۹ در ساختمان مرکزی شرکت بیمه دی واقع در تهران، خیابان میرداماد، بین خیابان نفت و بزرگراه مدرس، پلاک ۲۳۹ برگزار خواهد شد.بر اساس این گزارش، با توجه به ابلاغیه ۲۶ اسفند ماه سازمان بورس درباره مصوبه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا که مقرر کرده تا اطلاع ثانوی برگزاری مجامع عمومی شرکت‌ها صرفا با حضور حداکثر ۱۵ نفر شخص حقیقی یا حقوقی برگزار شود، سهامداران گرامی می توانند به صورت آنلاین و از طریق لینک مستقیمhttp://live.day24.ir  در این مجمع حضور یابند.شایان ذکر است به منظور حفظ سلامتی حاضرین و رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا، پذیرایی، توزیع فیزیکی صورت های مالی، گزارش فعالیت هیئت مدیره و مجامع و گزارش توجیحی افزایش سرمایه انجام نمی شود و سهامداران می توانند اطلاعات مورد نیاز را از سامانه اطلاع رسانی ناشران (کدال) دریافت کنند.گفتنی است؛ دستور جلسه این مجمع، استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، بررسی و تصویب صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۳۹۸، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی،روزنامه کثیرالانتشار،تکمیل اعضای هیئت مدیره و سایر مواردی است که در صلاحیت مجمع عمومی عادی باشد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=661

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.