• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

قیمت سنگ آهن به اوج هشت ماهه رسید

  • کد خبر : 65145
  • 03 اسفند 1401 - 17:22
قیمت سنگ آهن به اوج هشت ماهه رسید

قیمت سنگ آهن در پایان معاملات روز سه‌شنبه به دلیل خوش بینی مجدد سرمایه‌گذاران به بازگشایی اقتصادی چین، روند افزایشی داشت.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، عوارض معیار ۶۲ درصدی آهن وارداتی به شمال چین با ۱.۵۵ درصد افزایش به ۱۳۱.۵۷ دلار در هر تن رسید که بالاترین میزان از ژوئن ۲۰۲۲ تاکنون است.

پرمعامله‌ترین سنگ آهن ماه مه در بورس کالای دالیان چین با ۳.۴ درصد افزایش به ۹۱۹ یوان (۱۳۳.۸۰ دلار) در هر تن رسید. پیش از این و از جولای ۲۰۲۱ بالاترین قیمت معامله شده در دالیان ۹۲۲ یوان بود.

بر اساس آمار منتشر شده گروه معدنی بی‌اچ‌پی چشم انداز تقاضا را در چین افزایش داد.

مدیرعامل این شرکت عنوان کرد: اعتماد بی‌اچ‌پی به اقتصاد چین از ابتدای سال تقویمی به دلیل وام‌های جدید، قیمت مسکن و بررسی احساسات تجاری افزایش یافته است.

او در یک گفت‌وگوی تلفنی عنوان کرد: خیلی چیزها وجود دارد که به ما اطمینان می‌دهد که شاهد شتاب در اقتصاد داخلی چین خواهیم بود.

آتیلا ویدنل مدیرعامل شرکت نویگیت کامودیتی در یادداشتی عنوان کرد: به نظر می‌رسد شاخه‌های شکننده بهبود تقاضای فولاد چین به آرامی در حال توسعه است چرا که داده‌های فرکانس بالای صعودی برای دومین هفته متوالی گسترش یافته است.

به گفته وی اگر این روند برای سومین هفته متوالی ادامه یابد – و اتفاق دیگری رخ ندهد – این مساله باید به تقویت خوش بینی مجدد در روایت بازگشایی چین ادامه دهد.

قیمت میلگرد در بورس آتی شانگهای ۲.۱، کویل نورد گرم ۱.۴، مفتول ۳ و قیمت فولاد ضد زنگ هم ۱.۶ درصد افزایش یافته است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=65145

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.