• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

10

قرعه کشی جشنواره طلایی بیمه رازی شب یلدا برگزار می شود

  • کد خبر : 4841
  • 29 آذر 1399 - 14:20
قرعه کشی جشنواره طلایی بیمه رازی شب یلدا برگزار می شود

وهاب جوادی مدیر توسعه و راهبری بازاربیمه رازی از برگزاری مراسم قرعه کشی جشنواره ۱+۱۳ طلایی در۳۰ آذرماه خبرداد و گفت : بیمه رازی بعد از برگزاری جشنواره طلایی که از۱۳ تا ۲۰ آذرماه به مناسبت روز بیمه اجرا شد ، درشامگاه ۳۰ آذر مراسم قرعه کشی آن را برگزار و به برندگان خوش شانس۱+۱۳ربع سکه بهار آزادی هدیه می دهد .

وهاب جوادی مدیر توسعه و راهبری بازاربیمه رازی از برگزاری مراسم قرعه کشی جشنواره ۱+۱۳ طلایی در۳۰ آذرماه خبرداد و گفت : بیمه رازی بعد از برگزاری جشنواره طلایی که از۱۳ تا ۲۰ آذرماه به مناسبت روز بیمه اجرا شد ، درشامگاه ۳۰ آذر مراسم قرعه کشی آن را برگزار و به برندگان خوش شانس۱+۱۳ربع سکه بهار آزادی هدیه می دهد .
 به گزارش رویداد خبربه نقل از روابط عمومی، وهاب جوادی دراین باره گفت : از آنجا که بخاطر شیوع بیماری کرونا ، مراسم شب یلدای امسال هموطنان با سال های گذشته متفاوت است ، بیمه رازی نیز تصمیم گرفت تا از طریق اینستاگرام خود این شب را درکنار بیمه گذارانش باشد و خاطره خوبی را درطولانی ترین شب سال رقم بزند.

جوادی با بیان اینکه جشنواره طلایی بیمه رازی ، مورد استقبال قرارگرفت ، افزود : طی روزهای ۱۳ تا ۲۰ آذرماه بیش از ۱۰ هزار بیمه نامه به فروش رسیده است ، که درمقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۸ درصد رشد دارد.

وی با تاکید براینکه بیمه رازی با برگزاری جشنواره طلایی بیش ازآنکه به فکر بازاریابی باشد ، به فکر بازارداری بود ، توضیح داد: به عبارتی خواسته ما تقدیر از مشتریانی است که دربازار رقابتی بیمه رازی را انتخاب کردند .

جوادی یادآورشد : در جشنواره هرشخص حقیقی هر بیمه نامه ای را با حق بیمه ۱۰۰ هزار تومان و یا بالاتر خریداری کرده باشد، مشمول قرعه کشی است و آن دسته  از بیمه گذاران که بیمه نامه بیشتری خریداری کرده باشند ، شانس بیشتری برای برنده شدن دارند .

مدیرتوسعه و راهبری بازار باردیگر بر محدودیت تردد ۳۰ آذر ماه تاکید کرد و گفت : بیمه رازی نیز درراستای مسوولیت اجتماعی خود برای تشویق مردم به ماندن درخانه و سرگرمی آنها مراسم قرعه کشی را درشب یلدا ازاینستاگرام خود پخش و این شب بلند سال را درکنار بیمه گذاران خود جشن می گیرد.

مدیرتوسعه و راهبری بازار بیمه رازی یادآورشد : بیمه رازی سال ۹۹ را با پروژه ری برندینگ آغازکرد و از لوگو و شعارجدید خود رونمایی کرد ، درشعار جدید بیمه رازی بیش از پیش با اولویت حفظ مشتری و مشتری مداری پا به عرصه گذاشت .

جوادی تاکید کرد : در شعار خاطرتان جمع بیمه رازی فراتر از سهم خود دربازار بیمه فکر کرد و درجهت توسعه فرهنگ بیمه درکشور گام برداشته است ، زیرا همان لحظه آرامش بخش که افراد با داشتن بیمه نامه حس می کنند، فارغ ازاینکه بیمه نامه برای چه شرکت بیمه ای باشد ، این حس خوب را منتقل می کند.

پخش مراسم قرعه کشی جشنواره ۱۳ به اضافه ۱ برنده طلایی شب یلدا از اینستاگرام بیمه رازی، با ما همراه باشید.

https://instagram.com/razi24_insurance

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=4841

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.