• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

2

فولاد سنگان قطب تولید دانش بنیان در شرق کشور

  • کد خبر : 60362
  • 26 آذر 1401 - 12:09
فولاد سنگان قطب تولید دانش بنیان در شرق کشور

با توجه به نامگذاری امسال با عنوان سال تولید، دانش بنیان، اشغال‌آفرین از سوی مقام معظم رهبری و سیاستهای ابلاغی هلدینگ فولاد مبارکه، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با ترسیم نقشه راه آینده خود و در راستای استفاده از ظرفیت های بالقوه داخلی اقدام به سرمایه‌گذاری بزرگ در این حوزه نموده است.

مهندس حسین نیک‌فرجام معاون توسعه و تکنولوژی شرکت فولاد سنگان در گفتگو با روابط عمومی و با اعلام این خبر گفت: با توجه به تحریم های ظالمانه و ایجاد چالش تأمین قطعات و تجهیزات و به منظور کاهش وابستگی به واردات برخی تجهیزات و قطعات، واحد بومی‌سازی شرکت فولاد سنگان، کار تحقیق و پژوهش برای ساخت و بومی‌سازی تجهیزات مورد نیاز و اعلامی از سوی معاونت تولید و بهره‌برداری را به سرعت آغاز و در راستای شناسایی قطعات و تجهیزات استراتژیک و اضطراری مورد نیاز، اقدام به تدوین ۶۰۰۰ دفترچه فنی نموده است و حدود ۴۰۰۰ مدرک فنی مورد نیاز نیز در دست تهیه بوده و  با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری، شرکت فولاد سنگان اقدام به سرمایه‌گذاری ۱۹۰۰۰ میلیارد ریالی در امر تحقیق و توسعه دانش‌بنیان نموده است.

وی با اشاره به ساخت ۱۳۶ قطعه و ۸ تجهیز، از صرفه جویی ارزی بیش از ۸ میلیون یورویی در این خصوص خبر داد و افزود :

با توجه به اهمیت آمادگی برای تعویض قطعات و تجهیزات مستعمل به منظور کاهش توقف تولید، شروع فرآیندهای لازم و اقدامات اجرایی برای ساخت ۱۶۱۰ قطعه و ۴۹ تجهیز مورد نیاز کارخانه‌های گندله‌سازی و کنسانتره سازی با همکاری شرکت های دانش‌بنیان منطقه شروع شده  که به زودی به مرحله تولید خواهند رسید.

 معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان ادامه داد: بومی‌سازی و ساخت قطعات اصلی و یدکی مورد نیاز کارخانه‌ که تأمین آنها از خارج از کشور مستلزم صرف هزینه و زمان نسبتاً زیادی است از اولویت های مهم شرکت فولاد سنگان بوده و تا کنون توانسته‌ایم لاینرهای sagmill و ballmill، پمپ های اسلاری کنسانتره، شوت های تریپ کار و رولر اسکرین های گندله‌سازی، شفت پینیون و درایوهای مربوطه را بومی‌سازی نماییم.

 وی با اشاره به استقرار ۱۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان در استان خراسان رضوی به اهمیت انعقاد قرارداد با پارک علم و فناوری در استان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود :

ایم مهم در تابستان سال جاری به منظور استفاده از توان پژوهشگران جوان بومی در پردیس تحقیق و توسعه صنایع معدنی، در شرق کشور توسط فولاد سنگان انجام و این سرمایه‌گذاری بزرگ که با حمایت فولاد مبارکه انجام گرفته ، فولاد سنگان را به قطب دانش‌بنیان صنعتی در شرق کشور تبدیل خواهد نمود و زمینه رشد و توسعه منطقه را بیش از پیش فراهم خواهد ساخت.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=60362

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.