• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

چالش‏‏‌ها و راهکارها در راستای شعار سال ۱۴۰۴؛ «سرمایه‏‏‌گذاری برای تولید» موفقیت‌های بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود سرعت گرفته است پست بانک ایران سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۴ را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بانک مسکن/ نقش کلیدی در پیشبرد نهضت ملی مسکن با آسیب‌شناسی و تزریق نقدینگی محدود، مشکلات صنایع قابل‌حل است سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای نشست سرپرست بیمه آسیا و شبکه فروش لزوم ارتقای سطح خدمت‌رسانی با بهره‌گیری حداکثری از بسترهای هوشمند رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در سال ۱۴۰۳ بیمه مرکزی در جمع دستگاه‌های دارای عملکرد مطلوب بهره‌وری قرار گرفت رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا از شرکت خودرو سازی آرتابان دیزل بازدید کرد

6

فولاد اکسین خوزستان واحد نمونه استاندارد استانی شد

  • کد خبر : 80095
  • 17 آبان 1402 - 23:04
فولاد اکسین خوزستان واحد نمونه استاندارد استانی شد

شرکت فولاد اکسین خوزستان در ادامه افتخارآفرینی های خود، تندیس واحد نمونه استانی در حوزه استاندارد و کنترل کیفیت را دریافت کرد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از خبرنگار روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد با معرفی واحدهای تولیدی نمونه استان خوزستان در حوزه استاندارد و کنترل کیفیت، در محل همایش های بین المللی سازمان آب و برق خوزستان(گیت بوستان) برگزار شد.

فولاد اکسین خوزستان که طی سال های گذشته همواره به عنوان واحد نمونه استانی و کشوری در استاندارد معرفی شده است، امسال نیز تندیس و لوح واحد نمونه استاندارد در سطح استانی را کسب کرد.

شرکت فولاد اکسین همواره الزامات استاندارد و تدوین استانداردهای ملی را در فرآیند تولید خود رعایت کرده و محصولات آن به گونه ای تولید می شود که تمام الزامات استاندارد به طور کامل پیاده سازی شود.

بی شک حرکت در مسیر تولید ورق های با کیفیت و استاندارد، از اولویت های اصلی این شرکت است و همین موضوع باعث شده تا شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان واحد نمونه استاندارد معرفی شود و دریافت تندیس آن، به معنای کیفیت بالای محصولات تولیدی شرکت است.

بلوغ صنعتی شرکت فولاد اکسین خوزستان و استقبال از محصولات آن در بازارهای داخلی و جهانی، مهر تاییدی بر کیفیت بالا و استاندارد بودن ورق های تولیدی آن است.

گفتنی است، در این مراسم شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان واحد نمونه کیفی و استاندارد در استان خوزستان انتخاب و طی مراسمی به مناسبت روز استاندارد، لوح و تندیس واحد تولیدی نمونه ۱۴٠۲ در حوزه استاندارد به مهندس علی محمدی مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان اهدا شد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=80095

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.