• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

تست موفق سامانه «پل‌پی» در بانک ملت به همت بهسازان ملت نشست مدیران ادوار بانک صادرات ایران برگزار شد/ محسن سیفی: مهم‌ترین مسئولیت امروز، تداوم مسیر پرافتخار بانک صادرات ایران است برگزاری همایش بازاریابی و صدور بیمه‌های مسئولیت بیمه نوین در آمل بیمه دی در کنار خدمت به خانواده ایثارگران، الگویی موفق برای صنعت بیمه کشور است افزایش اعتبار تسهیلات حمایتی از طرح‌های نوآورانه، اشتغال پایدار، توسعه‌ای و تولیدی با عاملیت پست بانک ایران به ۴ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال فراخوان شرکت در مزایده املاک بانک کارآفرین در تهران و سایر استان‌ها سامانه «سودآیند» بانک آینده راه‌اندازی شد خط اعتباری ویژه؛ تنها راه نجات بانک مسکن از ناترازی/بانک مسکن تنها بانکی است که به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات نهضت ملی پایبند بوده است افزایش سقف پرداخت اقساط تسهیلات بانک مسکن از طریق پیشخوان مجازی و خودپردازهای بانک مسکن/ پرداخت اقساط تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و به صورت روزانه رشد ۳/۵ برابری جذب منابع در ۵ ماهه ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته/ پاسخگویی مستمر و بی‌واسطه مدیران شعب به مشتریان بانک ملی ایران در مسیر اعتماد و سرمایه اجتماعی/نجارزاده خبر داد: تدوین آیین نامه های جدید برای بهبود معیشت همکاران

1

عملکرد موفق فولاد خراسان در سه حوزه تولید، فروش و مالی در سال جاری

  • کد خبر : 56491
  • 26 مهر 1401 - 15:19
عملکرد موفق فولاد خراسان در سه حوزه تولید، فروش و مالی در سال جاری

مدیرعامل فولاد خراسان از رشد تولید در تمام زنجیره تولید شرکت خبر داد.

مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان با بیان این که این شرکت در سال ۱۴۰۱ در تمام زنجیره تولیدی خود شاهد رشد چشم گیر بوده، افزود: بالا بودن روحیه، تعهد سازمانی و انگیزه کارکنان با توجه به حمایت های هرم مدیریتی شرکت از همکاران خود در جبهه تولید، از مهم ترین دلایل رشد چشم گیر تولید در هر ۴ ناحیه اصلی تولید شرکت بوده است.
کسری غفوری، تأمین به موقع مواد اولیه و برنامه ریزی و فرصت سازی از توقف های اجباری برای اجرای تعمیرات اصولی را از دلایل توفیق این مجتمع بر شمرد و افزود: از آغاز سال جاری در کارخانه گندله سازی شرکت شاهد بیش ترین رشد تولید بوده ایم و با ۳۲ درصد رشد نسبت به سال گذشته، همکاران پرتلاش مان موفق شده اند بیش از یک میلیون و ۲۷۷۰ تن گندله تولید نمایند.
وی افزود: تا نیمه مهر امسال همچنین در ناحیه «احیا مستقیم» با ۸ درصد افزایش تولید به تناژ بیش از ۶۹۹ هزار و ۴۰۰ تن تولید دست یافتیم و در همین مدت با تولید بیش از ۵۰۹ هزار و ۲۰۰ تن شمش فولادی و ۳۳۴ هزار و ۵۰۰ تن محصول نهایی، به ترتیب شاهد رشد ۱۰ و ۱۱ درصدی میزان تولید در نواحی «فولادسازی» و «نورد» نسبت به مدت مشابه پارسال بوده ایم.
غفوری افزود: امسال در فروش محصول نهایی با تناژ فروش قریب به ۲۸۵ هزار و ۳۰۰ تن موفق شدیم ۱۶ درصد رشد فروش را در این زمینه ثبت کنیم.
مدیرعامل فولاد خراسان، «تمرکز بر فروش داخلی به علت اخذ عوارض فروش صادراتی محصولات» و «بازاریابی در حوزه میلگرد» را دو عامل توفیق شرکت در حوزه فروش بر شمرد.
این در حالی است که در حوزه عملکرد مالی، شرکت مجتمع فولاد خراسان توانسته با ثبت رقم بیش از ۶۳ هزار و ۵۰۵ میلیارد ریال ناشی از فروش محصولات خود، رشد ۱۰ درصدی را در این حوزه رقم زند و در این زمینه محصولات نوردی شرکت با ۴۳ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال شاهد رشدی ۳۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=56491

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.