• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

5

شرکت‌های لبنی اجازه افزایش قیمت ندارند/ تخم مرغ ۳۰ هزار تومان است

  • کد خبر : 4478
  • 24 آذر 1399 - 16:23
شرکت‌های لبنی اجازه افزایش قیمت ندارند/ تخم مرغ ۳۰ هزار تومان است

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: شرایط تنظیم بازار کشور به هیچ عنوان آمادگی افزایش قیمت برای هیچ اقلام کالایی را ندارد و به هیچ عنوان تغییر قیمت خارج از مصوبات را تحمل نخواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس قبادی در پایان جلسه امروز ستاد تنظیم بازار کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرایط تنظیم بازار کشور به هیچ عنوان آمادگی افزایش قیمت برای هیچ اقلام کالایی را ندارد و به هیچ عنوان تغییر قیمت خارج از مصوبات را تحمل نخواهیم کرد و به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد. چرا که این مهم در شرایط حاضر و خاص کرونایی و اقتصادی مردم پذیرفتنی نیست.
دبیر ستاد تنظیم بازار همچنین با اشاره به موضوع تذکر داده شده به شرکت‌های لبنی مبنی بر عدم تغییر قیمت و افزایش نرخ اقلام کالایی خارج از چارچوب‌های تعیین شده در تنظیم بازار کشور گفت: قطعاً با شرکت‌های متخلف برخورد خواهد شد و این موضوع مشمول تمام اقلام کالایی دارای مصوبه قیمت و سایر اقلام لبنی بدون قیمت تثبیتی است.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت‌های نامتعارفی در برخی کالاهای لبنی مشاهده شده است، تصریح کرد: اگر چه اغلب آن‌ها این موضوع را انکار می‌کردند، اما مکلف شدند تا قیمت‌های محصولات لبنی را افزایش ندهند و در شوینده‌ها هم هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.
قبادی در مورد مسائل مطرح شده در خصوص قیمت محصولات پتروشیمی گفت: تنظیم بازار محصولات پتروشیمی بر عهده کمیته‌ای در شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و در جلسه امروز مصوب شد تا هفته آینده این کمیته گزارش کاملی را در مورد تصمیمات خود به ستاد ملی تنظیم بازار ارائه کند.
قیمت تخم مرغ در میادین میوه و تره بار حدود ۳۰ هزار تومان است
دبیر ستاد تنظیم بازار در خصوص واردات بذر برخی نهاده‌های کشاورزی به کشور نیز تصریح کرد: فارغ از مسئولیت اصلی وزارت کشاورزی در این موضوع، در مورد نوع ارز تخصیصی با دستور مساعد وزیر صنعت، معدن و تجارت تصمیم گرفته شد که همین اقلام کالایی به صورت ویژه از گروه دو کالایی به گروه یک منتقل شود تا مشکلی در روند ترخیص به وجود نیاید.
وی افزود: در حال حاضر قیمت مرغ در میادین میوه و تره‌بار همان نرخ مصوب یعنی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است و عرضه مرغ ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومانی که دان خاصی مصرف کرده و برای تولیدکنندگان با قیمت پایین‌تر تمام شده بود به پایان رسیده است. قیمت تخم مرغ هم در میادین میوه و تره بار حدود ۳۰ هزار تومان است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=4478

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.