• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
2

ساخت بخش آلمانی پروژه نورد استریم ۲ به پایان رسید

  • کد خبر : 5796
  • 09 دی 1399 - 12:49
ساخت بخش آلمانی پروژه نورد استریم ۲ به پایان رسید

عملیات احداث لوله پروژه خط لوله صادرات گاز نورد استریم ۲ روسیه در آبهای آلمان تکمیل شده و کار روی بخش آلمانی این خط لوله به مسافت ۲.۶ کیلومتری که با تهدید تحریمهای آمریکا متوقف شده بود، به پایان رسید.

به گزارش رویداد خبر کنسرسیوم نورد استریم ۲ در بیانیه ای با اشاره به احداث لوله در منطقه اقتصادی آلمان، اعلام کرد کار ساخت این بخش را تکمیل کردیم.

اطلاعات رفینیتیو آیکان نشان داد که کشتی احداث لوله روسی فورچونا محل ساخت خط لوله نورد استریم ۲ در بخش آلمانی دریای بالتیک را ترک کرده است.

فورچونا اوایل ماه جاری کار ساخت خط لوله را ازسرگرفت. این خط لوله با دور زدن اوکراین، گاز روسیه را مستقیما به غرب اروپا خواهد رساند. کار ساخت این بخش به مدت یک سال به دلیل ریسک تحریمهای آمریکا متوقف شده بود.

این خط لوله که ۹.۵ میلیارد یورو (۱۱.۶ میلیارد دلار) هزینه داشته است، وابستگی اروپای غربی به گاز روسیه را افزایش می دهد و واشنگتن بارها هشدار داده است که این وابستگی، امنیت انرژی اروپا را به مخاطره می افکند. در مقابل، کرملین تحریمهای آمریکا علیه نورد استریم ۲ را رقابت غیرمنصفانه خوانده است.

کشتی فورچونا قرار است ماه آینده ساخت این خط لوله را در آبهای دانمارک ادامه دهد. کنسرسیوم سازنده نورد استریم ۲ که در راس آن غول گازی روسی گازپروم قرار دارد، باید بیش از ۱۰۰ کیلومتر دیگر از این خط لوله را احداث کند. بیش از ۹۰ درصد از این پروژه تکمیل شده است.

مقامات بلندپایه دولت آمریکا هفته گذشته اظهار کردند واشنگتن از متحدان اروپایی خود و شرکتهای خصوصی می خواهد کمک به ساخت این خط لوله را متوقف کنند و آماده تحریمهای گسترده علیه این پروژه در هفته های آینده می شود.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه روز دوشنبه گفت: روسیه برای تکمیل این پروژه باید خود را با تحریمهای احتمالی جدید آمریکا وفق دهد.

کرملین اعلام کرده که تحریمهای آمریکا علیه نورد استریم ۲ ممکن است تکمیل این پروژه را پیچیده کند اما مسکو و کشورهای اروپایی در ساخته شدن این خط لوله منافعی دارند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکای غربی گازپروم شامل شرکتهای یونی پر و وینترشال آلمان، غول نفتی انگلیسی-هلندی رویال داچ شل، OMV اتریش و انژی فرانسه هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=5796

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.