• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

8

روند کاهشی دلار در روز نخست هفته تداوم یافت

  • کد خبر : 34760
  • 18 دی 1400 - 15:46
روند کاهشی دلار در روز نخست هفته تداوم یافت

فعالان بازار ارز پس از افت شاخص ارزی در هفته گذشته، امروز نیز نظاره‌گر تعدیل قیمت‌ها در بازار هستند.

به گزارش خبرنگار ایبِنا؛ مشاهدات میدانی از بازار ارز در محدوده میدان فردوسی تهران نشان می‌دهد که معامله گران با افزایش عرضه ارز روبرو هستند. به گونه‌ای که با تداوم افزایش عرضه نسبت به تقاضا در روزهای اخیر، بهای دلار و سایر ارزها در مسیر کاهشی قرار گرفته‌اند. تا جایی‌که نرخ دلار بازار آزاد که پیش‌تر در کانال‌های ۳۰ و ۳۱ هزار تومانی در نوسان بود، حالا در محدوده ۲۸ هزار تومانی خرید و فروش می‌شود.

از سوی دیگر، در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور نیز بهای دلار با کاهش بیشتر همراه شده است. به گونه‌ای که جدیدترین نرخ‌های اعلام شده در این صرافی‌ها و در لحظه انتشار این گزارش نشان می‌دهد که امروز (شنبه هجدهم دی ماه ۱۴۰۰) میانگین موزون نرخ خرید هر اسکناس دلار آمریکا از مردم در بازار ارز به رقم ۲۶۳۵۶ تومان رسیده است و در مقابل میانگین موزون نرخ فروش هر اسکناس دلار آمریکا در بازار ارز نیز با کاهش ۱۰۱ تومانی نسبت به روز چهارشنبه هفته قبل، به رقم ۲۶۸۸۹ تومان رسیده است. همچنین مقایسه نرخ امروز دلار نسبت به شنبه هفته قبل نیز نشان می‌دهد که بهای فروش هر اسکناس دلار آمریکا در طول یک هفته گذشته، بیش از ۵۰۰ تومان ارزان‌تر شده است.

بر اساس این گزارش؛ در معاملات امروز، میانگین موزون نرخ خرید هر اسکناس یورو از مردم ۲۹۹۷۰ تومان تعیین شده است و در مقابل، میانگین موزون نرخ فروش هر اسکناس یورو به متقاضی دریافت ارز در بازار، به رقم ۳۰۵۷۵ تومان رسیده است که نسبت به نرخ پایانی هفته قبل، تغییری ندارد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=34760

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.