3:24:55
    امروز

اخبار ویژه

مراسم قرعه کشی امیدبانک سپه در ویژه برنامه نوروزی شبکه نسیم برگزار شد پرداخت بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک رفاه کارگران پرداخت ۵۱ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه و حمایتی در سال ۱۴۰۳ توسط بانک صادرات ایران وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک ملی بدون چک، سفته و کسر از حقوق با کارمزد انتخابی ۰، ۲ یا ۴ درصد فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد در اسفند ۱۴۰۳؛ درآمد عملیاتی ۲۱ هزار میلیارد تومانی ”وپاسار“ اجرای ۳۴۷ طرح خوداشتغالی با مشارکت بانک اقتصادنوین در سیستان ‌و بلوچستان بانک صنعت و معدن بدون اضافه برداشت از بانک مرکزی سال مالی ۱۴۰۳ را به پایان رسانید برندگان سورسامانی اسفندماه مشخص شدند رکوردشکنی بانک ملت در کسب درآمد ۲۱۱ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ عبور تعداد تراکنش‌ها در پیشخوان‌های شهرنت از مرز ۸ میلیون در اسفندماه ۱۴۰۳ پرداخت سریع، دقیق و منصفانه خسارت به زیاندیدگان در کلیه شعب شرکت بیمه آسیا

6

رئیس کل بیمه مرکزی :بیمه “ما” در مسیر هدفگذاری شده حرکت می کند

  • کد خبر : 1160
  • 01 آبان 1399 - 7:50
رئیس کل بیمه مرکزی :بیمه “ما” در مسیر هدفگذاری شده حرکت می کند

دکتر سلیمانی رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مراسم راه اندازی ساختمان سپهبد شهید سلیمانی با اشاره به عملکرد موفق شرکت بیمه “ما” گفت: تلاش مضاعف و پیگیری هیات مدیره و مدیر عامل جوان بیمه “ما” در تمام بحث های بیمه ای باعث حرکت رو به جلوی این شرکت در مسیری است که از سال ها قبل هدفگذاری شده است.

به گزارش رویداد خبربه نقل از روابط عمومی بیمه “ما”  دکتر سلیمانی حضور سیاستگذاران بانکی در حوزه های بیمه ای را  نشانه پیوند بانک و بیمه دانست و گفت: رونق بازار “بیمه بانک” در گرو مجموعه ای یکدست، خوشفکر و مبتکر است که حضور مدیرعامل و هیات عامل بانک ملت در این مراسم بیانگر تعامل مطلوب بانک و بیمه “ما” در نیل به این اهداف و حمایت صددرصدی از این شرکت بیمه ای است.

وی تدوین طرح های نوآورانه در صنعت بیمه را از نیازهای ویژه دانست و تصریح کرد: در دنیای تحول گرا و توسعه محور کنونی، هر شرکت بیمه ای بایدحداقل سالیانه یک محصول جدید را به سبد پرتفوی خود اضافه کند که خوشبختانه سیاست های شرکت بیمه “ما” در این زمینه  با سیاست های کلی بیمه مرکزی همگام است.

سلیمانی طرح های جدید بیمه “ما” در زمینه بیمه های عمر و سرمایه گذاری و صندوق اجاره ای را حرکتی رو به جلو نامید و گفت: این موفقیت باعث افزایش همکاری بانک و بیمه و بازار بورس می شود که منجر به حمایت از اقتصاد کشور خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم راه اندازی طرح هایی از قبیل بیمه مستمری ماندگار با هدف هموار کردن مشکلات اقتصادی مردم شریف کشور در روزگار تحریم های ناجوانمردانه امریکا و اروپا تصریح کرد: بر اساس بیمه نامه مستمری ماندگار افرادی که دارایی هایی مانند ساختمان، آپارتمان، منزل ویلایی، زمین با انواع کاربری و… را در تملک خود دارند و می خواهند از دارایی خود بهترین استفاده را داشته باشند، آن را تحت قرارداد صلح عمری در اختیار شرکت قرار می دهند و در ازای آن بر اساس ارزش سرمایه واگذارشده، انواع پوشش های بیمه ای مانند بیمه درمان تکمیلی و هم چنین مستمری ماهانه خواهد گرفت.

رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با اعلام این مطلب که محصولات بیمه ای در سبد معیشت مردم جایگاه مناسبی دارد، اظهار داشت: صنعت بیمه به عنوان یکی از سه ضلع مثلث خدمات مالی در کشور در مسیر هدفگذاری شده حرکت می کند و با حضور قدرتمندتر در بازار سرمایه، نقش مهم خود را بیش از پیش ایفا خواهد کرد.بیمه “ما” تمرکز بر روی بیمه های عمر و سرمایه گذاری را به عنوان برنامه راهبردی خود تعیین کرده و در همین راستا اقدامات موثری در زمینه افزایش ضریب نفوذ بیمه انجام داده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=1160

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.