• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

3

دوام شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است

  • کد خبر : 88495
  • 14 اردیبهشت 1403 - 12:01
دوام شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است

رئیس هیات مدیره شرکت بیمه دی، روزمرگی را آفت سازمانی دانست و با تاکید بر ضرورت توسعه فردی، حرکت به سمت روش‌های نوین و نوآوری در خلق محصولات بیمه‌ای را، از ضروریات بقای شرکت‌های بیمه عنوان کرد.به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حمیدرضا صفی‌خانی در همایش سراسری مدیران ارشد این شرکت در شهر شیراز، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدیران ستاد و صف، به ضرورت اصل تغییر در فلسفه خلقت اشاره کرد و اظهار داشت: آینده هیچگاه قطعی و قابل پیش‌بینی نیست و درست به همین دلیل بیمه به وجود آمده تا مانع از رخدادهای تلخ در آینده شود.

*سازمان ها؛ نیازمند تغییرات ارتقایی
وی انتخاب را تکلیف انسان و سازمان‌ها دانست و افزود: همانطور که انسان‌ها چرخه حیات دارند، سازمان‌ها هم همین گونه هستند و برای ادامه بقا و حرکت خود، نیازمند تغییرات مثبت و حرکت ارتقایی هستند.
رئیس هیات مدیره بیمه دی با اشاره به اینکه فقط بهبود مستمر کیفیت، نجات دهنده سازمان نیست، یادآور شد: در این زمینه لازم است گاهی اوقات دگردیسی صورت گرفته و با حرکت به سمت روش‌های نوین بیمه‌گری، در عملکرد و رفتار سازمانی خود تغییر ایجاد کنیم.
دکتر صفی‌خانی حرکت به سمت توسعه پایدار را در گرو بلوغ فکری دانست و تاکید کرد: شناخت از آینده و مدیریت ریسک‌های احتمالی، از شاخص‌هایی است که باید در شرایط کنونی تمامی سازمان‌ها از جمله شرکت بیمه دی به آنها دست یابند.

*بزرگ ترین افتخار و موفقیت شرکت بیمه دی
وی، خدمت رسانی به ایثارگران را بزرگترین موفقیت بیمه دی عنوان کرد و با اشاره به گام‌های مثبتی که در مسیر موفقیت این شرکت برداشته شده، ابراز امیدواری کرد: با تبیین و تعریف اهداف پیش روی، در جهت رشد و افزایش بهره‌وری این شرکت، گام‌های مثبت دیگری برداشته شود. گفتنی است، همایش دو روزه مدیران بیمه دی با عنوان “جهش فروش و یکپارچگی سامانی” دوازدهم اردیبهشت با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضای هیئت مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد.در روز اول این همایش، دکتر محسن نجفی خواه معاون سازمان برنامه و بودجه مهندس قزل سفلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان فارس و دکتر استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و به ایراد سخنرانی پرداختند. امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت و در دومین روز این اجلاس نیز مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی و علی بنیادی نائینی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی سخنرانی می کنند.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=88495

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.