• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

5

حضور شرکت بیمه دی در کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه

  • کد خبر : 83341
  • 18 دی 1402 - 21:54
حضور شرکت بیمه دی در کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه

بیمه دی دست‌آوردهای خود در حوزه‌ی تحول دیجیتال را، در دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه معرفی کرد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی؛ مدیریت تحول دیجیتال و مدیریت بازاریابی و تبلیغات این شرکت، طی حضور خود در دومین «کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه» اقدامات، دست‌آوردها و برنامه‌های‌ رو به توسعه‌ی خود در عرصه‌ی فن‌آوری‌های دیجیتال را معرفی و در معرض مشاهده‌ی کارشناسان و علاقمندان این حوزه قرار دادند.

در این کنفرانس که با هم‌اندیشی و تبیین دیدگاه‌های اندیشمندان علم اقتصاد، صاحبنظران عرصه‌ی‌ فن‌آوری‌های دیجیتال و نوآور، مدیران ارشد بانک‌ها و بیمه‌ها، در ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۲ و در مرکز همایش‌های صدا و سیمای ج.ا.ا برگزار شد، شرکت بیمه دی نیز در راستای بیمه‌داری نوین، به تبادل اطلاعات با سایر شرکت‌ها، نخبگان و فرهیختگان حاضر در این کنفرانس پرداخته و در راستای پیش‌بُرد برنامه‌های دیجیتال محور خود اقدام به رایزنی با ایشان نمود.

گفتنی است؛ سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده‌ی مردم آذربایجان شرقی و یکی از سخنرانان این کنفرانس با حضور در غرفه‌ی بیمه دی، از تسهیل و تسریع خدمت‌دهی بیمه دی به بیمه‌شدگان خود، به ویژه خانواده‌ی بزرگ ایثار و شهادت از طریق اپلیکیشن «دِی‌دار» اطلاع یافته و اظهار امیدواری کرد؛ «خدمات نوآورانه در بستر دیجیتال بتواند آسایش و آرامش خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران را تأمین نماید.»

شایان ذکر است در این کنفرانس، مقاله‌ای که از سوی بیمه دی باعنوان «کاربرد فن‌آوری اینترنت اشیاء در بیمه‌های درمان» ارائه شده بود، به عنوان مقاله‌ی منتخب برگزیده و معرفی گردید. این مقاله توسط همکاران بیمه دی، خانم‌ها سیما کی‌خانی، محیا عباسی و آقایان امیررضا نعمت‌اللهی، علی‌اکبر گلشنی اصل‌ و وحیدرضا صفی‌خانی نگاشته شده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=83341

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.