• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

11

جشنواره بزرگ «فصل داغ سپ کارت»، ویژه دارندگان سپ کارت

  • کد خبر : 90928
  • 09 تیر 1403 - 18:11
جشنواره بزرگ «فصل داغ سپ کارت»، ویژه دارندگان سپ کارت

جشنواره «فصل داغ سپ کارت» برای دارندگان سپ کارت در روزهای ۱۰ تیر تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و جوایز متعددی برای آن در نظر گرفته شده است.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی سپ، جشنواره «فصل داغ سپ کارت» ویژه دارندگان سپ‌ کارت در نظر گرفته شده است تا با خرید از انواع ابزارهای پذیرش سپ علاوه بر خرید آسان و سریع، شانس خود را برای برنده شدن هم محک بزنند. این جشنواره تابستانی در بازه زمانی ۱۰ تیر الی ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود تا تراکنش با سپ جایزه هم داشته باشد؛ دارندگان سپ‌کارت می‌توانند به ازای هر تراکنش بالای ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال که از درگاه یا کار‌ت­خوان سپ انجام می‌دهند، یک امتیاز به دست بیاورند.

یک تبلت به ارش ۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و ده جایزه ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریالی هدایای این دوره از جشنواره «فصل داغ سپ کارت» را تشکیل می‌دهند. قرعه‌کشی این جشنواره و معرفی برندگان آن در ۱۰ روز ابتدایی مهر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

چگونه می‌توان در این جشنواره شرکت کرد؟

شما می‌توانید در بازه زمانی اعلام شده در این جشنواره (۱۰ تیر الی ۳۱ شهریور ۱۴۰۳) برای انجام هرگونه خرید از سپ کارت استفاده و به ازای هر ۲۰۰ هزار تومان از هر تراکنش خرید، یک امتیاز دریافت کنید. یادآوری این نکته لازم است که هنگام خرید دقت کنید که کارتخوان یا درگاه پرداخت حتما به شرکت سپ تعلق داشته باشد، چرا که فقط در این صورت امتیاز دریافت خواهید کرد.

به این ترتیب با افزایش امتیازات خود می‌توانید شانس خود را برای برنده شدن جوایز این دوره از جشنواره «فصل داغ سپ کارت» افزایش دهید.

شایان ذکر است اسامی برندگان از طریق وبسایت یا اینستاگرام سپ اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=90928

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.