• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

تسهیلات بانک توسعه تعاون ۵۴ هزار شغل پایدار ایجاد کرد

  • کد خبر : 45717
  • 28 اردیبهشت 1401 - 10:51
تسهیلات بانک توسعه تعاون ۵۴ هزار شغل پایدار ایجاد کرد

بانک توسعه تعاون تا نیمه دوم اردیبهشت سال جاری با پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۵۳ هزار و ۷۷۷ شغل پایدار در سراسر کشور ایجاد کرد.

به گزارش رویداد خبر به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون،اطلاعات سامانه کارا نشان می دهد که از ابتدای اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری، بانک توسعه تعاون ۲۹ هزار و ۸۹۹ میلیارد ریال در قالب این سرفصل تسهیلات پرداخت کرده است.
استان کرمانشاه با ۵۹۳۶ اشتغال ایجاد شده در رتبه اول، استان‌های خراسان رضوی با ۴۲۷۲، سیستان و بلوچستان با ۲۸۰۶، فارس با ۲۵۴۹ و هرمزگان با ۲۲۸۵ در رتبه دوم تا پنجم اشتغال زایی قرار دارند.
استان‌های کرمانشاه با ۴۷۹۷ طرح، سیستان و بلوچستان با ۱۹۶۳، گلستان با ۱۴۶۱، گیلان با ۱۳۵۳ و فارس با ۱۱۸۸ طرح در رتبه‌های اول تا پنجم تعداد طرح‌های پرداختی در این طرح ملی قرار دارند.
این گزارش تصریح می کند که میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری به ۳۰ هزار میلیارد ریال نزدیک شده است.
استان‌های کرمانشاه با پرداخت ۲۳۹۸ میلیارد ریال، سیستان و بلوچستان با ۱۷۳۳، خراسان رضوی با ۱۶۵۸، مازندران با ۱۲۹۱وگیلان با ۱۲۵۶میلیارد ریال در رتبه‌های اول تا پنجم میزان پرداخت تسهیلات قرار دارند.
از ابتدای اجرای طرح «اشتغال پایدار روستایی وعشایری»، بانک توسعه تعاون به عنوان بانک عامل این طرح اقدامات و فعالیت‌های قابل توجهی در این موضوع انجام داده است.
بانک توسعه تعاون در کنار دو بانک و یک صندوق کارآفرینی وظیفه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی وعشایری را بر عهده دارد. این طرح بزرگ ملی از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز شده است.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=45717

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.