• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

معامله ۱۰۴ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا پیام تبریک مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق قرض‌الحسنه شاهد به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر انتقال شعبه مرکزی بانک توسعه صادرات ایران به مکان جدید تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید + ویدئو افزایش تعداد نهادهای خدمات‌دهنده در بازار سرمایه ایران/ تعداد نهادهای مالی خدمات‌دهنده به سرمایه‌گذاران در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۶۷ نهاد رسید/ این گفت‌وگو را تصویری ببینید + ویدئو رشد ۶۰ درصدی ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری/ تعداد یونیت‌هلدرها به ۹ میلیون رسید/ ساختار صندوق‌های مبتنی بر ابزار مشتقه در کمیته تدوین مقررات تصویب شد/ ایجاد صندوق‌هایی که یونیت‌هایشان در بستر بلاک‌چین معامله می‌شود، در برنامه‌ سازمان بورس است پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن با هم افزایی و همراهی کارکنان بانک مسکن گلستان مسیر توسعه فناورانه بانک مسکن پیام تبریک مدیر عامل بانک سینا به مناسبت روز جمهوری اسلامی دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه ایران با معاون اول رئیس جمهور پرداخت بیش از ۵۲ هزار فقره تسهیلات بانک صادرات ایران به بازنشستگان کشوری به مناسبت عید سعید فطر

4

تداوم بهره‌مندی کارگاه‌های دارای معافیت حق‌بیمه پس از فوت کارفرما

  • کد خبر : 30559
  • 02 آذر 1400 - 8:53
تداوم بهره‌مندی کارگاه‌های دارای معافیت حق‌بیمه پس از فوت کارفرما

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری نحوه محاسبه و دریافت حق بیمه از ورثه کارفرمایان متوفی که کارگاه آنان مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی قرار گرفته‌اند و همچنین چگونگی ابلاغ صورتحساب‌های صادره به ورثه کارفرما را مشخص کرد.

 به گزارش رویداد خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، براساس دستور اداری صادر شده توسط دکتر میرهاشم موسوی درخصوص ابلاغ به ورثه کارفرما و در اجرای بخشنامه جامع ابلاغ احکام و اوراق؛ در مواردی که مخاطب ابلاغ ورثه کارفرما و یا شرکای یک کارگاه باشند، ابلاغ به همه افراد مذکور در محل ابلاغ انجام می‌شود.

با این حال چنانچه در هر مرحله ورثه از میان خود یکی را به عنوان کارفرما معرفی نمایند، در این صورت از نظر قانونی شخص معرفی شده به عنوان کارفرما شناخته می‌شود و ابلاغ‌ها و مکاتبات بعدی به نام شخص مذکور انجام خواهد شد.

تا زمانی که شخص معینی به عنوان کارفرما معرفی نشود، همه وراث و شرکا کارفرما به شمار می‌روند و ابلاغ‌ها بایه به همه آنان صورت پذیرد. ضمنا ملکی یا استیجاری بودن محل کارگاه تاثیری در موضوع ندارد.

در خصوص استمرار بهره‌مندی کارگران شاغل در کارگاه از حقوق قانونی نیز بدیهی است، فوت کارفرما اخلالی در حقوق کارگران ایجاد نمی‌کند. به بیان دیگر، بهره‌مندی از معافیت‌ها و حقوق قانونی، وابسته به وضعیت کارگاه است و با تعییر قهری یا قراردادی کارفرما، معافیت‌ها و حقوق قانونی از بین نمی‌رود. در همین راستا ماده ۱۲ قانون کار نیز به گونه‌ای این مطلب را تایید می‌کند که تغییر وضعیت حقوقی کارگاه ارتباطی به کارگران ندارد و کارفرمای جدید قائم مقام کارفرمای سابق خواهد بود.

در صورت صدور جواز کسب به نام یکی از ورثه با رضایت سایر شرکا، شخص اخیرالذکر به عنوان نماینده کارفرما شناخته شده و کلیه اوراق و احکام به نام ایشان صادر و ابلاغ می‌شود.

در صورت صدور مجوز فعالیت کارگاه (پروانه کسب) به نام احدی از وراث کارفرمای متوفی و احراز اشتغال و رابطه مزد و حقوق بگیری سایر وراث شاغل در کارگاه با رعایت بخشنامه ۱۹ جدید درآمد با کارفرمای جدید، دریافت لیست و حق‌بیمه مربوطه پس از احراز سایر شرایط مقرر در قانون و آئین نامه اجرایی ذیربط با اعمال معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی بلامانع خواهد بود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=30559

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.