• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴

اخبار ویژه

۵۳۰۰ فقره وام و تسهیلات، هدیه بانک صادرات ایران به سرزمین «رنگین‌کمان اقوام» نگاهی به رویکرد جامع نستله در ارتقای استانداردهای کیفی از مزرعه تا سفره محمد وطن پور: بانکداری خرد اساس فعالیت در بانک صادرات ایران است استمرار صدرنشینی سپ در تعداد کل تراکنش‌های پرداخت ایران کُربنکینگ ایران: در مسیر بلوغ یا گرفتار سکون؟ اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در استان‌ تهران در روز‌ پنج‌شنبه ۲۰شهریورماه بانک ملی ایران نماد استقلال، اعتماد و هویت ملی ایرانیان است حرفه‌ای گری در مسیر تحقق اهداف؛ معیار ارزیابی و ارتقای مدیران / تسریع در فروش اقساطی واحدهای مسکونی نهضت ملی تامین مالی ۹۷ هزار میلیارد ریالی طرح نهضت ملی مسکن در مدیریت غرب تهران/ پرداخت بیش از ۷۴ هزار میلیارد ریال سهم الشرکه برای ساخت پروژه ها اعلام شعب کشیک بانک صادرات ایران در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور‌ماه بانک توسعه صادرات ایران می‌تواند محور اصلی رشد صادرات غیرنفتی شود

4

برگزاری همایش فناوری های نوین در حوزه پست و تجارت الکترونیک

  • کد خبر : 60518
  • 27 آذر 1401 - 18:56
برگزاری همایش فناوری های نوین در حوزه پست و تجارت الکترونیک

محمود لیائی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست در همایش فناوری های نوین در حوزه پست و تجارت الکترونیک، اعلام کرد: «تحول دیجیتال و هوشمندسازی دو کلیدواژه‌‌ مهم دولت سیزدهم در شرکت ملی پست است. »

 به گزارش رویداد خبر به نقل از دفتر ارتباطات و اموربین الملل شرکت ملی پست؛ به مناسبت هفته پژوهش همایش فناوری های نوین در حوزه پست و تجارت الکترونیک صبح امروز بیست و هفتم آذر ۱۴۰۱ با حضور محمود لیائی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل، محمدرضا قادری و مهدی چمن زاد اعضای هیئت مدیره، حسین غضنفری سرپرست معاونت توسعه فناوری اطلاعات، محمد احمدی معاون فنی و بازرگانی، امنیت شبکه و هوشمند سازی و مدیران کل شرکت ملی پست و جمعی از اعضای مرکز نوآوری پست و اصحاب رسانه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

محمود لیائی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست در این همایش با بیان اینکه تحول دیجیتال و هوشمندسازی دو کلیدواژه‌‌ مهم دولت سیزدهم در شرکت ملی پست است، گفت: «ما نیز بر همین اساس روی توان و مهارت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان تکیه کرده‌ایم.»

 معاون وزیر ارتباطات افزود: «در بحث هوشمندسازی، ۳۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در فرآیندهای مختلف شرکت ملی پست احصا و هدف‌گذاری شده است که زحمت انجام آن به عهده شرکت‌‌های دانش‌بنیان است و آنها هستند که می‌توانند با ظرفیت‌های خود و شرکت پست در زمینه توسعه این فرصت‌ها امکانات جدیدی را خلق کنند.»

مدیرعامل شرکت ملی پست ادامه داد: « در زمینه تحول دیجیتال نیز کلاس‌هایی برای مدیران ارشد شرکت ملی پست برگزار شده  تا مدیرانی که در بدنه شرکت فعالیت می‌کنند به خوبی بتوانند تحول دیجیتال را در فرآیندهای کاری و سازمانی اجرا کنند.»

به‌زودی پست ویژه شهری در تهران راه‌اندازی می‌شود

عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست در این نشست گفت: «شرکت ملی پست در جایگاه تضمین کننده بازار و مرکز نوآوری به عنوان اکوسیستم ساز و هماهنگ کننده کسب و کارهای نوآورانه، نیازمند فرهنگ سازی در درون و بیرون سازمان است.»

محمدرضا قادری با اشاره به اینکه؛ مرکز نوآوری شرکت ملی پست در ۱۷ مهر سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: «تاکنون ۱۲ شعبه مرکز نوآوری دایر شده و ۴ شعبه دیگر هم  در شهرهای تبریز، ارومیه، رشت و کرمانشاه در حال راه اندازی است.»

رئیس مرکز نوآوری شرکت ملی پست؛ با بیان اینکه حدود ۴۰ شرکت شتاپ دهنده به مرکز نوآوری جهت اخذ مجوز معرفی شده اند و ۵۳ استارتاپ هم به صورت مستقل در حال فعالیت هستند، افزود: « با حکم مدیرعامل شرکت ملی پست، کارگروه ویژه ای تشکیل شده است و تاکنون ۸۰ طرح ارسالی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته که از این میان ۲۲ طرح که عمده آنها در زمینه تجارت الکترونیک و فروش اینترنتی بوده به قرارداد رسیده است.»

 قادری همچنین به طرح  های پست ویژه شهری، پست اتوبوسی، سیستم های جمع آوری، سیستم های توزیع خاص، نرم افزارهای پردازش متن و استخراج نشانی، سیستم های جغرافیایی و سرویس های نقشه و نرم افزارهای بهینه ساز مسیر و سیستم های سورتینگ پیشرفته اشاره و از نهایی شدن قرارداد پست ویژه شهری خبر داد.

قادری؛ در تشریح فعالیت های مرکز نوآوری پست، گفت: «در آغاز؛ تمرکز مرکز نوآوری بر روی اصل همکاری، پیشنهاد و بررسی طرح ها و جذب شرکت ها بود و پس از یک سال، شروع به مذاکره با نهادهایی جهت جذب حمایت مالی شد که در رأس آنها می توان به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی و اعتبارات تبصره ۱۸ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است اشاره کرد.»

 وی از معرفی شرکت های دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی برای اخذ تسهیلات و حمایت های مالی خبر داد و گفت: «شرکت هایی که دانش بنیان نیستند نیز از طریق صندوق های طرف قرارداد با صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت می شوند.»

رئیس مرکز نوآوری شرکت ملی پست بر لزوم اخذ عنوان دانش بنیان برای شرکت های نوآوری و استارت آپی برای دریافت تسهیلات و حمایت های مالی از سوی نهادهای مربوطه تاکید کرد.
بازدید از مرکز تجزیه ومبادلات پست کشور و سیستم هوشمند سورتینگ از دیگر برنامه های این همایش یک روزه بود.

لینک کوتاه : http://rooydadkhabar.ir/?p=60518

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.